Τα 'χω παίξει από τη στενοχώρια
Καλησπέρα παιδιά,
Γράφω εδώ επειδή δεν έχω λεφτά να πάω σε ψυχολόγο, και σε κέντρο ψυχικής υγείας δεν με δέχονται, πραγματικά θέλω τη βοήθειά σας, είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Πριν 4 μήνες, γνώρισα ένα παιδί, τον ερωτεύτηκα, δεν το ήξερα όμως στην αρχή, με "βασάνιζε" κατά κάποιο τρόπο με αυτά που μου έλεγε, ίσως όμως επειδή τον βασάνιζα εγώ. Πχ του έλεγα ότι δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του γιατί έτσι νόμιζα. Παρακάτω λοιπόν. Μετά από αυτό του είπα 4 φορές να χωρίσουμε χωρίς να το θέλω, δεν ξέρω τι μ' έπιασε, και γι'αυτό θέλω να μου πείτε εσείς τη γνώμη σας, και όχι να με κατακρίνετε φυσικά, ήμουν σε πολύ ανασφαλή θέση για να το κάνω αυτό και δεν ξέρω τι μ' έπιασε όπως είπα. Μπορεί να το έκανα για να μην μου το πει πρώτα αυτός, μπορεί για να τον δοκιμάσω, μπορεί για να μην με εκμεταλλευτεί, εσείς θέλω να μου το πείτε αυτό, για να μην ξανακάνω τα ίδια λάθη!!!! Εσείς τι πιστεύετε λοιπόν; Ειλικρινά έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ, γιατί το παιδί αυτό το θέλω πολύ, έχω κάνει πολλές θυσίες, και από ότι βλέπω ίσως γύρισε πίσω για να με εκμεταλλευτεί, και ίσως οι περισσότεροι το ίδιο θα έκαναν στη θέση του. Όμως εγώ δεν ξέρω γιατί αντιδράω έτσι, μου βγαίνει από μέσα μου, αλλά δεν ξέρω γιατί. Εγώ πιστεύω ότι δεν είμαι καλά επειδή είμαι ερωτευμένη και ο έρωτας ως γνωστόν δεν έχει λογική, όμως αυτό από μόνο του δεν αποτελεί εξήγηση, και κάτι άλλο συμβαίνει.
Να σας πω ότι τα ίδια έκανα και σε έναν άλλον πρώην μου που ήμουν τρελή γι'αυτόν, τον έφτυνα για να κολλήσει αυτόν βέβαια. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο τώρα αλλά όπως και να 'χει τι με συμβουλεύετε και επίσης γιατί πιστεύετε ότι τα έκανα; Ειλικρινά help, είμαι σε απόγνωση!