Originally Posted by
κλεο
Gypsy Cello,ειμαι 20 χρονων,και ναι ειμαι σε αλλη πολη λογω σπουδων!οσο για το πως καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι που με πλησιαζουν θελουν μονο αυτο,θα σου πω το πιο προσφατο παραδειγμα,που επαιζε να ειμαι με ενα παιδι,αλλα μου τα γυρισε τελευταια στιγμη για ελευθερη σχεση και οταν δεν δεχτηκα,αρχισε να με λεει ******* -σορρυ- γιατι βγαινω εξω και καθε βραδυ το κανω με διαφορετικο ατομο και κατι τετοια..που φυσικα δεν ισχυει αυτο!μου το ζητουσε συνεχεια και οταν αρνιομουν νευριαζε.ειχε κατι δικο μου και μου ελεγε οτι μονο αμα γινει το κοκο θα το παρω,και φυσικα δεν του ξαναμιλησα και δεν πηρα ποτε αυτο που ειχε δικο μου!τοσο λαθος το σκεφτομαι?μονο αυτο δεν ηθελε?
ioannis2,το εχω συζητησει μια δυο φορες με φιλους,και μου λενε οτι λεω ασυναρτησιες, κ οτι δεν ειμαι μονη μου!δεν ξερω γιατι,αλλα πιστευω οτι αυτα τα ατομα που δεν εχουν μονο σκοπο το σεξ,δεν κανουν καμια κινηση..ναι μεν με εχουν πλησιασει και τετοια ατομα, δεν το λεω ψωνιστικα προς θεου φυσιολογικο ειναι,αλλα δεν μου αρεσαν..δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο σημαντικο το σεξ!δεν λεω ισως αλλαξω καποια στιγμη γνωμη,αλλα δεν μπορουμρ να κρεμομαστε ολοι απο αυτο!μπορουμε?
καλημερα Remedy!20 χρονων ειμαι!!ολο ετσι λεω..θα ερθει εκει που δεν το περιμενω,υπομονη,και δεν ερχεται ποτε.πριν 2 χρονια που ειχα χωρισει απο μια σχεση ενος χρονου,ημουν πολυ χαλια,μετα χωρισαν και οι γονεις μου και ξεσπουσα συνεχεια!δεν ηθελα να δεσμευτω συναισθηματικα,γιατι ενιωθα πληγωμενη και προδομενη κυριως λογω του μπαμπα μου,και εκανα κατι,με ατομα που τα γνωριζα εκεινη τη στιγμη..μην φανταστεις οτι το εκανα πολλες φορες αυτο,απλα προσπαθω να σου εξηγησω κ τον λογο που ειμαι μονη μου 2 χρονια!
alexandr φαινεται οτι το εχω λιγο κομπλεξ ε? :/