Γεια σας το ονομα μου ειναι Ελεανα και σε λιγες μερες κλεινω τα 20. Ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα σπουδαζω σε αλλη πολη. Το προβλημα μου εχει να κανει με τους φιλους. Το πρωτο χρονο των σπουδων μου δεν πηγαινα πολυ συχνα στα μαθηματα με αποτελεσμα να μην αναπτυξω παρεες στο πανεπιστημιο. Εκανα παρεα παρολα αυτα με μια κοπελα με την οποια δεθηκαμε πολυ καθως και εκεινη δεν ειχε κανει παρεες. Το δευτερο χρονο και ενω ειχαμε γινει κολλητες αρχισαμε να κανουμε παρεα και με αλλα παιδια. Παντα ομως εβλεπα οτι οταν ελειπε αυτη εμενα με ειχαν στην απεξω. Οσες φορες κανονιζμε να βγουμε η να κανουμε κατι το μαθαινα παντα απο τη κολλητη μου. Δεν ειχα πει τιποτα μεχρι που εφτασε ο Δεκεμβριος και εμαθα οτι ηταν ολες μαζεμενες και δε μου ειχαν πει να παω ενω ηξεραν οτι ημουν στο σπιτι μονη καθως ο φιλος μου ηταν για δουλεια στη Λαμια. Την επομενη μερα ακολουθησε ενας μεγαλος καβγας με τη κολλητη μου και εφτασα σε σημειο να την διωξω απο το σπιτι καθως δεν αντεχα να μου λεει πως ολα αυτα ειναι του μυαλου μου. Καταλαβα οτι δεν επρεπε να της φερθω ετσι αλλα δεν μετανιωσα για αυτα που πιστευα. Το ιδιο βραδυ πηγα σπιτι της να της ζητησω συγνωμη αλλα το μονο που εκανε ειναι να με βριζει.Μπορει και να μου αξιζε. Για να μη τα πολυλογω μετα απο λιγες μερες εμαθα πως ημουν εγκυος και γυρισα στη Θεσ/νικη. Συναντησα τυχαια μια απο τις κοπελες που καναμε παρεα και πειδη ημουν τοσο χαλια της ειπα τι ειχε γινει. Στη συζητηση που ειχαμε της ξεφυγε και μου ειπε τι ισως οι αλλες κοπελες να με ζηλευουν για αυτο και με κρατανε στην απεξω. Ουσιαστικα μου επιβεβαιωσε οτι ολο αυτο δεν ηταν του μυαλου μου οπως μου ελεγε η κολλητη μου. Περα απο αυτο μου ειπε οτι θα με παιρνει τηλεφωνο καθε μερα και με εκανε να νιωσω οτι ενδιαφερεται πραγματικα. Εχουν περασει δυο μηνες απο τοτε και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Βλεπω φωτογραφιες στο φβ που βγαινουν περνανε καλα λες και εγω δεν υπηρξα ποτε σε αυτη τη παρεα. Καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι μου χωρις να κανω τιποτα αγκαλια με το λαπτοπ. Δε βγαινω εξω παρα μονο για να παρω τσιγαρα. Ο φιλος μου με παρακαλαει να κανουμε κατι μαζι για να ξεχαστω αλλα εγω τιποτα. Εκει περιμενω ποτε θα με παρουν τηλεφωνο. Και βασικα περιμενω ποτε θα με παρει η κοπελα που θεωρουσα κολλητη μου.