Καλησπέρα! Με λένε Άρη και αισίως μπαίνω στα 26. Όπως ανάφερα και στον τίτλο μου είμαι ακόμα παρθένος. Έχω κάνει κάποια πράγματα σε προκαταρκτικά όταν ήμουν στις ηλικίες των 18-19 απλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε η πράξη. Όσο περνούσαν τα χρόνια είχα ένα άγχος το οποίο μεγάλωνε και όσο αυτό μεγάλωνε εγώ φοβόμουνα να δεσμευτώ. Ο λόγος ότι το σεξ αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο σε μια σχέση. Φοβόμουνα για πολλούς λόγους. (Απογοήτευση του συντρόφου μου και πολλά άλλα) Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να καταφύγω σε πληρωμένο έρωτα γιατί είμαι κατά αυτού για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι φίλοι γονείς και σια δεν γνωρίζουν κάτι και θεωρούν ότι είναι όλα νορμάλ. Δεν έχω πει κάτι έχουν βγάλει από μόνοι τους τα συμπεράσματα τους και δεν ξέρω από που. Δεν μου αρέσουν άτομα του ιδίου φίλου γιατί κάποιοι από εδώ παίζει να το έχουν σαν απορία. Το ερώτημα είναι τι πρέπει να κάνω; Έχω φτάσει τα όρια παράνοιας και να μου αρέσει κάποια και να υπάρχει πρόσφορο έδαφος δεν κάνω κίνηση λόγο αυτού.