Originally Posted by
kokkinoskoufitsa
Ισχυει οτι η παρεα ειναι μια καποια επιρροη,αλλα προσεξε κατι. Εγω πινω γενικα. Αν βγω με τον ξαδερφο μου τον αθλητη που θα πιει χυμο,ενα ποτο θα πιω.
Αν βγω με τον γκομενο μου τον νεροφιδα,θα πιουμε απο 10 ποτα κ 10 σφηνακια. αλλα εγω,ΠΙΝΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ !!!
Ενας ανθρωπος που δεν πινει ποτε,που δεν του αρεσει το αλκοολ και τα μεθυσια,δεν πινει δεν πα να βγει με την Παρις Χιλτον.
Δε μπορω να δεχτω οτι φταινε οι φιλοι του που γινεται λιαρδα. Μπορω να δεχτω μονο οτι συμβαλλουν στο να γινονται τα 5 ποτα 7.
Αλλα απο κει και περα,αυτος το επιτρεπει,το θελει,και το επιδιωκει. Αλλιως,αν δεν του αρεσε η κατασταση,θα αλλαζε παρεες !
Δε νομιζω να τον αναγκαζει κανεις να πιει !
Τωρα για το τι να κανεις,δε μπορω ακομα να σου πω γιατι δεν εχω καταλαβει βασικες λεπτομερειες....
Οταν πινει τι κανει? αλλο να γυριζει σπιτι κ να κοιμαται σαν το βοιδι,κ αλλο να γυριζει,να ριχνει καντηλια μεχρι το πρωι κ μετα να σε ξυλοφορτωνει κιολας!
και τελικα,το προβλημα ειναι οτι : 1) πινει 2)οι κολλητοι του δε σ'αρεσουν 3)δεν παει καλα η σχεση σας επειδη πινει,κ αυτο εχει ως αποτελεσμα διαφορες περιεργες συμπεριφορες (ξυλο,τσακωμους,λεκτικη βια κ οτιδηποτε)