Καλησπερα παιδια. Ειχα γραψει και παλιοτερα για τον χωρισμο μου με μια κοπελα και ποσο με ειχε επιρεασει ψυχολογικα. Ημουν πολυ χαλια και εκανα πανω απο χρονο να το ξεπερασω. Πλεον η ζωη μου εχει μπει σε μια ταξη. Εχω τα χομπι μου, του φιλους μου και νιωθω καλα με τον εαυτο μου. Δεν εχω κανει καποια σχεση απο τοτε γιατι απλα δεν εχω την αναγκη για σχεση, πλην 2 περιαστασιακων που απλα δεν σημαιναν τιποτα και για μενα και εγιναν γιατι απλα ηθελα να περασω καλα. Ο χωρισμος με την κοπελα αυτη που λεω στην αρχη εγινε πριν 2 χρονια. Ειχα σχεση 3 χρονια και περασα υπεροχες στιγμες, ωστοσο ολα αυτα μου φενονται πολυ παρελθον. Επειδη συχναζουμε στα ιδια μερη την βλεπω αρκετες φορες. Εχει και μια σχεση και πραγματικα θελω να ειναι καλα. Δεν εχω νιωσει ολο αυτον τον καιρο καποιο αισθημα ζηλειας. Το προβλημα ειναι η αντιδραση της. Πριν εναν μηνα μου εστειλε μυνημα απο το οποιο ζητουσε καποιες εξηγησεις. Δεν περιμενα κατι τετοιο καθως ειχε σχεση και εχει περασει πολυ μεγαλο διαστημα, παρολα αυτα της απαντησα με ομορφο τροπο σε αυτα που με ρωτησε για να της λυσω τις "ανωρυμες" αποριες της. Ολα καλα λοιπον. Προχθες ειχα βγει για ποτο και ηρθε και εκατσε διπλα με το αγορι της. Δεν ειχα καποιο προβλημα. Αλλα ξαφνικα γυριζω με βλεπει και αρπαει τον φιλο τους και αρχισε να τον φιλαει. Δεν μιλαω για ενα απλο φιλι αλλα αρκετα προκλιτικα. Επιπλεον την ακουσα να με σχολιαζει με τις φιλες της μια φορα σε μια καφετερια ενω δεν ειχε παρει ειδηση οτι ημουν απο πισω της. Ολα αυτα με εχουν προβληματισει λιγο. Τι ειναι αυτο τωρα? μετα απο 2 χρονια γιατι αντιδραει ετσι? Ειναι φυσιολογικο η εγω το βλεπω ετσι?