Καλημερα σε ολους/ες.
Δεν ξερω αν αυτο το προβλημα μου ανηκει στην κατηγορια που γραφω, αν οχι συγνωμη προκαταβολικα.
Λοιπον, ειμαι εδω και 1 περιπου χρονο με καποιον. Η συσχετιση μας ειναι ιδιαιτερη για πολλους λογους. Κατ\' αρχας, είχαμε γνωριστει χρονια πριν, ημαστε για καποιο διαστημα μαζι, αλλα μετα χωρισαμε, απο δικο μου σφαλμα.Οταν ξαναβρεθηκαμε ημαστε τελειως διαφορετικοι ανθρωποι, ειχαμε κ οι 2 εμφανισει διαφορες διαταραχες, με αρκετα παρομοια στοιχεια....ως προς την ψυχοπαθολογια.
Η επαναπροσεγγιση ηταν πολυ δυσκολη κ ψυχοφθορα, κυριως για μενα, που εφερα κ το βαρος του λαθους που ειχα κανει, αρα δεν μπορουσε να με εμπιστευτει, αφου τον ειχα πληγωσει ηδη μια φορα.
Ο χρονος περασε κ περναει με διαφορες \"τραγικες\" σκηνες, οπου προσπαθει ο καθενας να βγαλει οσο περισσοτερο φαρμακι εχει για τον αλλον...
(Υπαρχουν σαφως κ καλα πραγματα- στιγμες...απλες, καθημερινες...)
Το κακο ομως δεν ειναι αυτο...εχω παθει ψυχωση με την κοπελα, με την εμφανιση της, με τα πραγματα που κανει στη ζωη της, με τον τροπο που μου την παρουσιαζει (σε αντιδιαστολη με εμενα, που ειμαι κακος ανθρωπος, πληγωνω τον κοσμο, ειμαι υπερφιαλη, κλπ)...
κ κατ\' επεκταση εχω το ιδιο (παρομοιο) προβλημα κ με αλλους ανθρωπους με τους οποιους μιλαει-βγαινει.
Νιωθω οτι μπορει να επικοινωνει με ολο τον υπολοιπο κοσμο εκτος απο μενα. Εγω κανω μονο για τα ρουτινιαρικα, να τρωμε, να παμε σινεμα, η για ποτο.
Τον τελευταιο καιρο εχω κ πολυ συχνους εφιαλτες, με αυτην και αυτον. Απ\'τη μια λεω πως θα ηθελα να την γνωρισω (δεν θα μπορουσε να γινει ποτε), μηπως κ καταφερω να την απομυθοποιησω, απ\'την αλλη το ξερω πως ολο αυτο ειναι τοσο ανουσιο.
Για ολα αυτα του εχω μιλησει...οι αντιδρασεις του κυμαινονται απο απλη ανοχη των οσων λεω εως κ απολυτο εκνευρισμο, φωνες, βρισιες: \"Βαρεθηκα να δικαιολογουμαι συνεχως για αυτα που κανω, ολο γκρινιαζεις, δεν ικανοποιεισαι με τιποτα, δεν καταλαβαινεις\"..κλπ
Απ\'ολη αυτη τη διαδικασια καταρρακωνεται ακομα περισσοτερο η ηδη χαμηλη αυτοεκτιμηση μου...
Σκεφτομαι πως λυση αποτελει το να τελειωσει το ολο θεμα. Δεν εχω πως να το αντιμετωπισω....κανεναν τροπο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας...