Ψυχολόγος ή ψυχίατρος?(καταθλιψη)
Καλημέρα σε όλους...!!!Για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσω όλους γιατί νομίζω ότι ηρέμησα σε υπερβολικό βαθμο...!!!Μπορώ να πω ότι μετά απο 1 μήνα που μιλησα για το πρόβλημά μου,είμαι πολύ πολύ καλύτερα..!!!Αλλά έδώ έχω ένα σημαντικό θέμα...!!!Οπως ξέρετε οι περισσότεροι,το χω αναφέρει,με παρακολουθεί ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής εδώ κι ένα μήνα...!!!Η διαγνωση ήταν ότι έχω καταθλιπτικά συμπτωματα κι οχι ακριβώς κατάθλιψη,παρόλο που εγώ ένιωθα απαίσια 2 χρόνια...!!!Τελικά επειδή μίλησα σε ολους και τα έβγαλα από μέσα μου,φύγανε οι κρισεις πανικού,η αγοραφοβία που νόμιζα κι ολα αυτα που είχα στο μυαλό μου...!!!Τωρα ομως πρεπει να καταλάβω τι θα με βοηθήσει από εδώ και πέρα.Εγώ ο ίδιος άλλοστε ζήτησα να δω ψυχίατρο κι εγώ ο ίδιος ζήτησα να μη μου δώσει χάπια.Δεν μου έδωσε,μου είπε ότι βρήσκομαι στο όριο για φαρμακευτική αγωγή αλλά αν κρινόταν απαραίτητο σίγουρα δε θα το συζητούσε και θα μου δινε.Απλά τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζομαι.Είναι πολύ νωρίς ξέρω,άλλοστε 4 συνεδρίες κάναμε μόνο,αλλά κι όταν φεύγω από εκεί δεν νιώθω πολύ καλύτερα.Νομίζω δεν εμβαθήνει στο πρόβλημα κι ότι λέμε τα ίδια και τα ίδια..Επίσης τον νιώθω πολύ απόμακρο....Αυτά όλα μπορεί να είναι στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω,δεν είμαι ειδικός και 70 ευρω καθε βδομάδα είναι πολλά.Οπότε....Ηρθε η ώρα να μιλήσω με ψυχολογο?Κάνουν διαφορετική δουλειά οι ψυχολόγοι?Πρέπει να έχεις έναν γιατρό?Η να αλλάζεις?Πως ξεχωρίζεις ότι εχετε ''χημεία'' κι απλά δεν είσαι εσύ ο περίεργος κι ο στραβός?Προς θεού δεν κρίνω τον γιατρό που με παρακολουθεί απλά νιώθω ότι δεν με βοηθάει πλέον κι εδώ μέσα διάβασα ότι δεν κάνουν όλοι για όλους ....