Άγχος και απομόνωση σε σχετικά μικρή ηλικία.
Γεια σας!!Ειμαι καινουργια εδω,και προσπαθω να μαθω το Forum.Σας γραφω εδω το πρόβλημα μου μήπως βγάλω καμιά άκρη. Συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη.
Ειμαι 16.Και ειμαι αρκετα κλειστος τυπος. Εχω παρεες στο σχολειο. Αλλα οταν ειναι να βγουμε εξω (στην πολη) κομπλαρω. Δεν θελω να βρισκομε μεσα σε κοσμο. Πολυ κιολας =Ρ Αισθανομαι πολυ ασχημα. Νομιζω πως ολοι κοιτουν εμενα.Ο.Ο Δεν ξερω πως να συμπεριφερθω πως να κινιθω,τιποτα. Με αποτελεσμα να λεω διαφορες δικαιολογιες στις φιλες μου γι αυτο το πραγμα. Δεν θελω να το κανω αυτο. Αλλα δεν θελω να πιεζω πολυ τον εαυτο μου γτ μετα απο αυτο συνηθως εχω πονοκεφαλους. Ειμαι σχεδον ολη μερα κλεισμανη στο σπιτι. Και σκεφτομαι μερικες φορες.Πως θα βγω ετσι εξω??Πως θα σπουδασω??(ειμαι και μετρια μαθητρια) Πως θα βρω δουλεια με αυτα τα χαλια? =(
Πως? Πως? Πως ?...:( Επισης βλπεω πολλα παιδια τις ηλικιας μου ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ να πανε σε κλαμπ.. Εγω αυτες τις 'μουσικες' που ακουνε εκει τις μισω... Και δεν θελω να παω με τιποτα. Ακουμε στην τηλεοραση τοσα για παιδακια μικρα που πεθαναν απο το πολυ αλκοολ ή που τα βιασαν ή που τα σκοτωσαν, και τρω ακομη περισσοτερο. Ο.Ο :( Τι να κανω βρε παιδια? =( πια ειναι η γνωμη σας γ ολο αυτο? =(