το τελος μιας σχεσης κ οι επιπτωσεις πανω μου.
Καλισπερα σε ολους ειμαι ο παναγιωτης. το θεμα μου ειναι το εξης. (συγνωμη καταρχας για τα ορθογραφικα μου αλλα μεγαλωσα γερμανια κ δεν το εχς ακομη) πρι λιγες μερες χωρισα με την κοπελα μου την οποια την θεωρουσα γυναικα της ζωης μου κ ακομα την θεωρω. τελειωσαμε γιατι δεν ηταν καλα ψυχολογικα αυτη απο τι μου ειπε κ εννοιοθε οτι μασ κραταει κ τους δυο αυτη η κατασταση πισω. μετα απο συζητηση αναφερθηκε κ ενα τριτο προσοπο τον οποιο ειχε γνωρισει. δεν ξερει αν πρεπει να κανει σχεση μαζι του απλα θεορει πως θα της κανει καλο κατι καινουριο. ειναι σχεδον σιγουρη λεει πως θα το μετανοιωσει κ πος δε θα βρει καποιον σαν μενα συμφωνα με τα λεγομενα της. δε μπορω να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο αφου ειναι σχεδον σιγουρη. γιατι να καταστρεψει κατι τετοιο. στην οικογενεια της εχουνε ιστορικο καταθλιψεις κ η ιδια ΛΕΕΙ ΠΩς ΔΕ ΝΟΙΟΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. Κ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΩΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο οικογενειακο περιβαλον κ κυριος το θεμα της εργασιας το οποιο μας εχει ριξει στον πατο. εγω απο τη στιγμη που χωρισαμε νοιοθω ενα τιποτα. δεν ξερω τι πρεπει να κανω. θελω να την περιμενω. αλλα αν δε γυρισει ? θελω να προχωρισω.. αλλα αν γυρισει ? την σκεφτομαι 24 ωρες το 24ωρο. το μυαλο μου κανει ασχημες σκεψεις. σκεφτομαι οτι εγω καθομαι εδω περα κ μαραζονω κ αυτη βγαινει κ διασκεδαση με τον πρςτο που θα βρει μπροστα της. απο εκει που ητανε γλυκια τρυφερη κτλ. τωρα ουτε που μιλαμε. κ οταν μιλαμε ειναι παρα πολυ ψυχρη. δεν ξερω ειλικρινα τι να κανω κ το θεμα με ποναει αφανταστα. δε βγαινω γιατι φοβαμαι μη την συναντισω. εχω χαθει απο φιλους. εχω συνεχεια νευρα κ ειμαι παντα πεσμενος. αυτο μαζι κ μετο θεμα της εργασιας με εχουνε κατατροποσει. θα χαιρομουν πολυ να το συζητησω με καποιον κ να επαιρνα καποια γνωμη. σας ευχαριστω εκ τον προτερον.