Εγω ποναω παροτι τωρα ολα καλα!
Καλησπερα σας παιδια, τωρα αποφασισα μοιραστω την ιστορια μου που ανηκει στο παρελθον, περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα! Ημουν ενα πολυ μαζεμενο παιδι μεγαλωσα με εναν πολυ επιθετικο πατερα κ σ ολο το σχολειο δεν εκανα ουτε αληθινες φιλες ουτε τιποτα μαζι με αγορι, Οταν περασα στο πανεπιστημιο εκανα επιτελους 4 5 φιλες που πραγματικα δεθηκαμε τρομερα κ εντελως αποτομα οταν ημουν στο δευτερο ετος πεθανε ο πατερας μου παροτι δεν τα πηγαιναμε καλα ενιωσα εντελως μετερωρη, τοτε εμφανιστηκανε στην ζωη μας καποιος θειος που μετακομισε κοντα μας τον οποιο δεν γνωριζα εκ των προτερων απο κοντα, αυτος ερχοτανε διαρκως σπιτι μας δεθηκαμε μαζι του κ ηταν παρα πολυ τρυφερος με ολους μας μεσα στο πενθος μας, κ καναμε παρεα κ μου εγινε πραγματικα απαραιτητος σε τρομερο σημειο, τοτε εμφανισε ενα διαφορετικο προσωπο με πλησιασε πιεστικα απο κοντα κ επειτα επιμενοντας οτι με λατρευει με κακοποιησε ερωτικα μερικες φορες μην μπορωντας εγω να αντιδρασω κ εννοειται μου ειπε μην πω τιποτα σε κανεναν, δεν μπορω να περιγραψω τις τυψεις μου! κ το αδιεξοδο μου επειδη φοβουνα τις συνεπειες που θα ειχε στο σοι μας αυτη η αληθεια, παραλληλα αυτος ο ανθρωπος αρχισε να την πεφτει στις φιλες μου κ παροτι εγω τις προειδοποιουσα να μην κανουνε τιποτα μαζι του λεγωντας τους οτι με τις γυναικες δεν ειναι καλος κ σαν συγγενη τον γνωριζουμε μην μπορωντας να ομολογησω την αληθεια η μια φιλη μου εμπλεξε μαζι του κανοντας με να παθω νευρικο κλονισμο, Παλι καλα που απομακρυνθηκε απο εμενα για τα καλα ομως το γεγονος οτι εμπλεξε την φιλη μου με εκανε τρομερα να νιωσω, Οταν εγιναν ολα αυτα για καλη μου συγκυρια γνωρισα το αγορι μου που θα παντρευτουμε θελουμε οικογενεια κ ολα εγιναν καλα, ο θειος μαζι με την φιλη μου ομως δεν επαψαν να ερχονται σπιτι μου κ οι τυψεις μου τρομερες συν το γεγονος οτι επρεπε να τον περιποιουμαι ως επισκεπτη, τοτε εγινε η μεγαλη φασαρια ο πατερας του θειου αυτου αποδεδειγμενα μας εκλεψε ενα μεγαλο ποσο που του εμπιστευτηκαμε για να κανει για εμας μια οικοδομη ως πολιτικος μηχανικος κ εκεινοι λενε σε ολους οτι ειμαστε αδικοι κμ εκεινοι δεν εκαναν τιποτα κ γενικα απομακρυνθηκαμε απο αυτους μια κ καλη, η φιλη μου επισης απμακρυνθηκε απο εμενα μην πιστευωντας με τον παντρευτηκε κ απεκτησαν κ μια κορη, Αυτο που με ποναει παρα πολυ δεν ειναι τα λεφτα που χασαμε, ειναι το γεγονος οτι θελω διακαως αυτην την κοπελα στην ζωη μου κ προπαντος το γεγονος οτι οφειλω να μην μιλησω για ολα για να προστατεψω τους δικους μου κ το αγορι μου απο το να πανε να του κανουνε ζημια κ να βρεθουνε μεσα, Πηγαινω σε ειδικο που της τα ειπα ολα κ σε πνευματικο στην εκκλησια πηγα κ με βοηθαει ομως η πληγη ειναι ανοικτη γνωριζω οτι καποτε πρεπει να μιλησω οταν οι επιπτωσεις ισως ειναι λιγοτερες ομως το οτι η φιλη μου ειναι απων απο την ζωη μου ειναι απεριγραπτο, Οποιος επιθυμει ας μου πει την γνωμη του για ολα!