Βασικές τροφές - τα απαραιτητα για τον οργανισμο
καταρχην θελω να ευχαριστησω τον δημιουργο του φορουμ για
την κοινοτητα υποστιριξης που εφτιαξε και μπορούμε να μιλαμε και να λεμε αυτα που δε μπορουμε να τα πουμε αλλου.
Δε θέλω να φανω μιζερος απλα ειναι ενα θεμα που με απασχολει και ισως απασχολει και αλλους.
Μετα απο 2,5 χρονια ανεργίας εχω φτάσει στο σημειο οικονομικης εξαθλίωσης ακομα και αν
κανω καποια μεροκαμματα και ακομα και αν θα επρεπε να μπορω να συντηρησω τον εαυτο μου με τα εσοδα
που εχω. εχω ομως ταυτοχρονα πολλες υποχρεωσεις με αποτελεσμα να μην εχω καθολου η ελαχιστα χρηματα για μερες.
θελω να ρωτησω αν καποιος απο εσας γνωριζει τι μπορουμε να τρωμε σε αυτες τις περιπτωσεις χωρις να χαλαμε πολλα χρηματα.
δε ξερω αν υπαρχει καποιος διατροφολογος.
ειναι μερες που περνω ενα μπουκαλι νερο απο το σπιτι και μια φραντολα μισου κιλου απο το φουρνο και αυτο ειναι ολη μερα το φαγητο μου.
δεν παραπονιεμαι...οσο μπορω να στεκομαι ορθιος ετσι δε με νοιαζει η ταλαιπωρια...
αναρωτιεμαι για ποσο μπορω να ειμαι ετσι...καποια στιγμη θα αρχισει να παραπονιεται ο οργανισμος γι αυτα που του λειπουν...
προσπαθω να βαλω μυαλο στον εαυτο μου...γιατι οταν μπορουσα βοηθησα κοσμο...με πραξεις οχι με λογια...
και τωρα αυτοι δε θελουν να με ξερουν . δε ηθελα κατι που δε μπορουν να προσφερουν...αλλα μου εκοψαν και την καλημερα.
αυτα...
ελπιζω να βρεθεί καποιος να ξερει να απαντησει...
και παλι σας ευχαριστω που ξέρω οτι μπορω να γραψω εδω...και καποιος θα με "ακουσει".