γεια σας και παλι! καταρχην απλα ευχαριστω οσους με βοηθησαν εδω θα ελεγα οτι η ζωη μου αλαξε προς το καλυτερο... μετα απο τοσο καιρο μπωρω να πω οτι το τοπιο ξεκαθαρισε μπρωστα μου.. οπως ξερετε λυπον εχω σχεση 7 χρονια με μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη μου.. μετα απο παρα πολυ σκεψη πολυ επεξεργασια μπωρω να πω οτι καταλαβα τι προσπαθει να πετυχει με οτι μου εκανε γενικα...αυτο που την ενδιαφερει ειναι να μου τραβηξει τη προσοχη με καθε τροπο προσπαθει να βρει τροπους να τη σκεφτομαι συνεχεια και πανω σε αυτη τη προσπαθεια της κανει οτιδηποτε της κατεβει αρκει εγω να κολαω με αυτο προσπαθει να κατακτησει το μυαλο μου με οτιδηποτε τροπο ειμαι βεβαιος για αυτο... ειμαι απολυτος σιγουρος οτι ο λογος που την εκανε να με απατησει με γυναικα ειναι για να το σκεφτομαι συνεχεια 24 ωρες και να μη μπωρει να βγει απο το μυαλο μου με τιποτα αυτο που εκανε... εχω παρατηρισει οτι μονιμα γινετε εξαλη με οτιδηποτε μου αποσπα τη προσοχη απο αυτη.. σε μονιμη βαση οταν υποπτευεται οτι σκεφτομαι κατι αλλο εκτος απο αυτη με παιρνει τηλεφωνο αμεσως.. θελει να τη σκεφτομαι με καθε τροπο ακομα και βριζοντας τη.το τι θα σκεφτομαι δεν την ενδιαφερει καν αρκει αυτο που θα σκεφτομαι να ειναι η ιδια. αυτος ηταν και ο λογος που αρνιθηκε να κανουμε σεξ φοβαται του θανατα οτι μετα θα αδιαφορισω ενω αυτη θα θελει και αλλο.. μου το ειχε πει αλλοστε και οταν γνωριστικαμε αυτο... θελει επιβεβαιωση με καθε τροπο με οπιονδηποτε.. το θεμα ειναι οτι απαιτει με τη βια να τη σκεφτομαι ενω εγω ετσι και αλλιως τη σκεφτομαι εκει ειναι το κολημα νομιζει οτι πρεπει να φτασει στα ακρα για να ειμαι κολημενος με αυτη μερα νυχτα...αυτο ειναι το κολημα του μυαλου της... το οτι με θελει αυτο ειναι σιγουρο αν δε με ηθελε δε θα εκανε τα παντα για να μου τραβηξει τη προσοχη.. να συμπληρωσω επισης για οσους αναρωτιουνται οτι εκανα μια παυση δε κοιμηθηκα μαζι της ακομα ως μια κινηση στρατηγικης για να με επιθυμισει περισοτερο...το θεμα ειναι πως θα τη πεισω οτι τη σκεφτομαι ετσι και αλλιος χωρις να φτανει αυτη στα ακρα.. εσεις τι λετε?:confused::confused:εξηγω επισης αν αυτο δεν ειναι σαφες οτι η κοπελα αυτη μου εχει πει πολες φορες οτι με θελει χιλιαδες φορες μου ειπε μονο εσυ αξιζεις αν δεν ηθελα δε θα καθομουν μαζι σου τοσα χρονια.. μονο εσυ εισαι αληθινος.. τοσα χρονια αυτα μου λεει..