έτσι θα είναι η ζωή μου από εδώ κ πέρα?
ζω μια κόλαση. ξέρω ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα από τα δικά μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω μυαλό για να μπορέσω να τα σκεφτώ. νιώθω άχρηστη κ ότι κανένας δεν με χρειάζεται. ακόμα κ αν πέθαινα κανέναν δεν θα στενοχωρούσε. είμαι ένα τίποτα. λεφτά δεν έχω, τη σχολή μου ακόμα δεν την έχω τελειώσει (έχω ακόμα 1 χρόνο) κ να την τελειώσω δηλαδή δεν θα έχω δουλειά, είμαι πολύ ευαίσθητη κ καθόλου δυναμική, μου απαγορεύουν να κάνω όνειρα. θέλω να ζήσω με τον άνθρωπο μου αλλά.... έχω μείνει τελείως μόνη μου. ακόμα κ ο μπαμπάς μου που υποτίθεται πως μου έχει αδυναμία δεν με ρωτάει ούτε αν είμαι καλά. το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η γιαγιά του. για να μην πω για την μάνα μου. αυτή αδιαφορεί για το αν ζω ή αν πέθανα. έχει να με πάρει τηλέφωνο εδώ κ 1 μήνα περίπου. όσο για τον σύντροφο μου είναι πολύ μα πάρα πολύ μακριά (λόγο επαγγέλματος) αλλά έτσι όπως το βλέπω πες πες η μάνα του θα τον καταφέρει να με αφήσει. δεν έχω να του δώσω ούτως ή άλλως τίποτα. το μόνο που έχω είναι η αγάπη μου, η φροντίδα μου κ η προσοχή μου. αλλά χωρίς μια καριέρα κ χωρίς λεφτά δεν έχουν αξία αυτά που νιώθω....!!!!!!συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά δεν έχω που αλλού να τα πω...!!!!!