Πόσες φορές το σκέφτεστε το ίδιο πράγμα
Οταν κάτι σας συμβαίνει κατα τη διάρκεια της μέρας και σκέφτεστε μετά ότι κάτι σας ενόχλησε εκείνη τη στιγμή
η ότι πρέπει να είχατε αντιδράσει αλλιώς,η ακόμα να σκέφτεται άμα γίνει αυτό τι πρέπει να κάνω αυτο στη συγκεκριμένη φάση..
Εγώ τα σκέφτομαι πιο πολύ αυτά το βράδυ που πέφτω να κοιμηθώ αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής:
Πόσες φορές είναι φυσιολογικό να τα σκέφτεται κάποιος αυτά;γιατί εμένα μερικές φορές μου γίνονται εμμονές και δεν μπορώ
να κοιμηθώ όλο το βράδυ.λεω πχ με ενόχλησε αυτός που μου μίλησε σήμερα έτσι και έπρεπε να του πω αυτό,
και το σκέφτομαι ξανά και ξανά τι έπρεπε να του απαντήσω σε σημείο να μου γίνει εμμονή.
Δεν μπορώ να ξεχωρισω την εμμονή από την φυσιολογική σκέψη.οχι πάντα,με πιάνει σαν υποτροπή ένα πράμα.
Δηλαδή μερικά πράματα που με ενοχλείσαν τα σκέφτομαι όπως ένας φυσιολογικό άνθρωπος,λέω εγώ τώρα δεν ξέρω..
αλλά στη συνέχεια μετατρεπονται σε εμμονές.πολλες φορές φοβάμαι να σκεφτώ κάτι που με πείραξε για να μην μου γίνει εμμονή.
Αλλες φορές λέω θα το σκεφτώ 2 φορές όχι παραπάνω γιατί θα μου γίνει εμμονη!
Το χει αυτό κανένας;πείτε και εσείς τη γνώμη σας γιατί έχω απελπιστει.νιωθω οτι είναι ένας φαύλος κύκλος όλα αυτά
και δεν μπορώ να ξέφυγω..