Εφτασα αισιως τα 23 χωρις να εχω σχεση και σεξ στο ενεργητικο μου. Τη μιση μερα σκεφτομαι γιατι δεν εχω ερωτευθει και την υπολοιπη τι θα κανω που εφτασα σε αυτη την ηλικια και παρθενα και πως θα βρεθει ατομο που να μη με κοροιδεψει. Καποιες μερες καταφερνω και πειθω τον εαυτο μου οτι απλα δεν ετυχε, να μη το κυνηγαω (γιατι οποτε το κανω δεν καταληγει καλα) κι οτι θα ερθει η μερα να γνωρισω καποιον που θα με κανει να νιωσω πραγματα. Οταν καταφερω να το κανω αυτο δεν ησυχαζω και πολυ.. ερχονται οι σκεψεις του "αν δε το κυνηγησω και κατσω στ αβγα μου να περιμενω, θα μεγαλωσω κι αλλο και θα ειμαι ακομα παρθενα". Γιατι ειναι ταμπου (!). Γιατι σε αυτη την ηλικια για να εισαι φυσιολογικος πρεπει να χεις κανει αν οχι σοβαρη σχεση, τοτε διαφορες περιπετειουλες...γιατι αλλιως πως "την βρισκεις" τοσα χρονια? Η πλειοψηφια των ανδρων ξενερωνει με μια παρθενα. Θελει την κοπελα ξεπεταγμενη, ναζιαρα, γατα το ενα το αλλο... Εγω ειμαι τι? το αθωο που "κατι πρεπει να εχει" αφου δεν εχει παει στο κρεββατι με ανδρα. Αυτο το πραγμα με τραβαει τοσο πισω. Αλλα ταυτοχρονα εγω μεγαλωνω, φοβαμαι μηπως αποκαλυφθω και με κοροιδεψουν, κρυβομαι και συνεχιζω στο μηδεν. Πλεον λοιπον ντρεπομαι.
Και ντρεπομαι γιατι?? γιατι δεν ερωτευθηκα? γιατι δε με συγκινησε καποιος?
Ναι υπηρξαν 1-2 φορες που απερριψα καποια ισως καλα παιδια λογω αγχους/απειριας/φοβου. Ημουν 19-20 και ουσιαστικα δεν ηξερα τι ηθελα. Ωστοσο απο τοτε υπηρχε η "ρετσινια" της παρθενας.
Ομως δεν εχω ερωτευθει. Ο κοινωνικος μου κυκλος μικρος. Οι παρεες ολοι δεσμευμενοι, μενουν σπιτια τους και βλεπουν ταινιες μαγειρευοντας. Με ποιον να βγω? Πως να γνωρισω κοσμο? Εχω προσπαθησει να συμμετασχω σε διαφορες δραστηριοτητες για να γνωρισω κοσμο, κι αυτο απετυχε.
Τι ζηταω?
Δε θελω κανενα μοντελο. Aλλα πραγματα ειναι που αποζητω περισσοτερο. Θελω καποιον εξυπνο, να τον θαυμαζω για το μυαλο του, που να μπορει να με ταπωνει οταν εχουμε συζητηση. Θελω καποιον με χιουμορ στο ιδιο μηκος κυματος με εμενα. Να λεμε βλακειες και καμμενα ανεκδοτα και να κατουριομαστε απ τα γελια. Θελω καποιον καλλιεργημενο, με αποψεις, να μιλησουμε για βιβλια, για ταινιες, για μουσικη.
Ζηταω πολλα? Ποτε θα βρεθει στο δρομο μου?? Απλα ελπιζω πως αν βρεθει ποτε, να καταφερω να τον δω.