τι έχει ο πρώην μου;;;; βοηθήστε με να μάθω..
Γειά σε όλους,είχα μια σχέση 10 μήνες από απόσταση,έχει λήξει εδώ και 2 μήνες...(θα ανοίξω σχετικό θέμα γι'αυτό)
το θέμα που θα ήθελα να θίξω εδώ είναι να μου πείτε τι έχει τελικά αυτός ο άνθρωπος;;
για τη ζωή του μου έχει πει τα εξής: από 5 ετών βλέπει κάτι εφιάλτες,που όμως τους ζει και ζωντανά κάποιες φορές...
οι εφιάλτες αυτοί ήταν πολύ συχνοί στα χρόνια γυμνασίου λυκείου (τώρα είναι 25) αλλά εμφανίζονται παροδικά..
φοβάμαι γι'αυτόν,παρόλο που έχουμε χωρίσει και έχουμε γίνει κώλος φοβάμαι για το αν θα πάθει κάτι,τον αγαπάω.........
βασικά βλέπει κάτι εφιάλτες,σαν παραισθήσεις είναι δεν ξέρω τι να πω,παλιότερα είχε πάει και σε ένα μοναστήρι για εξομολόγηση,έχει πάει και σε ψυχολόγο
και όταν τον πρωτογνώρισα μου είχε πεί ότι το πρόβλημα αυτό το ειχε ένας φίλος του επειδή φοβόταν να μη νομίζω κάτι γιαυτόν και να μη με χάσει.
βασικά μου έλεγε ότι έβλεπε παράξενες φιγούρες μ(μια γυναίκα με γκρίζα μαλλιά και γκρί μάτια και του επιτίθονταν και κάτι τέτοια..και κάτι ζωντανά έβλεπε όπως
άνοιγε η πόρτα και την έβλεπε)
να πω εδώ ότι καπνίζει μάυρο που και που εδώ και μερικά χρόνια αλλά ένα τσιγάρο στο τόσο και λέει ότι το ελέγχει και δεν τον επηρεάζει,απλά για να περνά καλά
γενικά έχει οικονομικά θέματα,και ζει σε χωριό οπότε είναι κάπως ψυχολογικά.
πείτε μου πως ονομάζεται το θέμα που έχει;; αυτόν τον άνθρωπο τον εμπιστεύτηκα αλλά φοβάμαι,δεν ξέρω..
αν εχει αυτο το προβλημα καποιος απο δω μεσα θα ηθελα να μου πει εμπειριες κλπ και πως ονομαζεται αυτο..
θελω να ειμαι μαζι του αλλα φοβαμαι μη μου κανει κακο...εχουμε χωρισει αλλα δεν ξερω..βοηθηστε με!