εχασα την εμπιστοσυνη μου
γεια σας, ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα την αποψη σας.ειμαι δυο χρονια παντρεμενη και απτην αρχη σχεδον του γαμου ανακαλυψα οτι ο ανδρας μου συνομιλουσε στο φεισμπουκ ανταλασσοντας μηνυματα εντονου φλερτ, συγκεκριμενα βρηκα καποια μηνυματα, συγχρονως βρηκα οτι ειχε ενα προφιλ σε πολυ γνωστο σαιτ γνωριμιων..{το δευτερο εν αγνοια μου).επαθα σοκ, ημουν 6 μηνες παντρεμενη και ηταν παντα κυριος και πριν τον γαμο φυσικα!!!εγινε χαμος, κοντεψα να χωρισω περασα μια τραγικη περιοδο και εκεινος μου ζητησε συγνωμη λεγοντας πως δεν ηταν τιποτα πονηρο και εκλεισε το φεισμπουκ αμεσως.περασε πανω απο ενας χρονος κι εγω παντα ειχα τον νου μου, προσπαθωντας ομως να δωσω δευτερη ευκαιρια, γιατι κατα τα αλλα ειναι αψογος.και εκει λοιπον που παλευω μεσα μου και παω μπροστα, σε εναν ελεγχο που εκανα ειδα οτι τους τελευταιους 3 μηνες περιπου αρχισε να χρησιμποποιει παλι το προφιλ στο σαιτ γνωριμιων που ειχε φτιαξει ενα αγνοια μου τοτε.μπορει να μου καποιος τι συμβαινει?γιατι κανει παλι τα ιδια?κανω οτι δεν ξερω τιποτα, αλλα θελω να τον αιφνιδιασω..δεν θελω να χωρισω, αλλα νομιζω οτι ξεπερασα τα ορια μου!ευχαριστωωω