"εφυγε"αλλος ενας φιλος ,γιατρος,εφυγε! τον πειρε η Ηρω!
Ενας ακομα ανθρωπος "εφυγε" απο την ζωη του με αυτον τον ασχημο τροπο! μονος του, στο διαμερισμα του ,βρεθηκε νεκρος!η καρδουλα του φιλου σταματησε να χτυπα! σταματησε να ανασαινει! δεν ζει πια!
Για λογους που καταλαβαινετε,δεν μπορω ουτε θα γραψω πολλα πραματα για τον συγχορεμενο, δεν θα αναφερθω σε ονοματα ηλικιες και αλλες λεπτομεριες δλδη. Τα μονα που εχω να πω, και αυτα τα λεω για να δειτε οτι δεν "χτυπα ο χαρος της ηρωινης" μοναχα τα αμορφοτα φτωχοπαιδα -κατι ατομα σαν εμενα δλδη - αμα ειμουν εγω, η οταν ερθει η ωρα μου και εμενα αυριο η μεθαυριο ,μπορει να ερθει και σε 2-3 χρονια η ωρα μου να "φυγω" -θα πει ο κοσμος οτι λογικο ε, τα ηθελε και τα επαθε! ποιος του ειπε να παρει ναρκωτικα? -δυστυχως η κοινωνια ,ειδικα η ελληνικη κοινωνια! ακομα δεν εχει καταλαβει οτι τα ναρκωτικα ειναι πολυπλοκο πραγμα, δεν ειναι καθε αυτου τα νακρωτικα το θεμα αλλα ο εθισμος! που υπαρχει μεσα στην ψυχη αυτων των ανθρωπων! δεν ειναι οτι μας αρεσει η μαστουρα και πινουμε!
Θα αναροτιεστε γιατι γραφω αυτο το μηνυμα και τι σχεση εχει, το γραφω αυτοτο κειμενο για να δειτε οτι δεν ειναι μοναχα οι αλητες που δυστυχως χανουν την ζωη τους απο αυτα, το γραφω για να μου πειτε αν νομιζετε πως λογο της κρισης η συγχρονη μεταναστευση των νεων ελληνων φερνει ασθενειες και αισθηματα οπως η μοναξια, κατι που δεν το ειχαμε ευκολα σαν λαος τοσα χρονια!!
Δυστυχως ηρθε ο θανατος του φιλου μας! να δειξει οτι δεν ειναι απλα τα πραματα, ο φιλος ηταν απο καλο σπιτι, ηταν γιατρος που ειχε ειδικοτητα καπως σχτικη με αυτα και δουλευε σε ενα απο τα πιο καλα νοσοκομεια της χωρας στην οποια εμενε,δεν εμενε Ελλαδα αφου οπως θα ξερετε λογο του μνημονιου το κρατος εχει αναγκαση πολλους επιστημονες να φυγουν απο εδω και να παν να δουλεψουν σε νοσοκομεια αλλων ευροπαικων χορων οπου οι μισθοι ειναι αξιοπρεπεις! Ετσι λοιπον κι ο φιλος αναγκαστηκε να αφησει την ηλιολουστη και τοσο ομορφη πατριδα μας για να παει σε μια ψυχρη! σκοτεινη αλλα σωστη στον τροπο ζωης χωρα. Ομως η μοναξια, η μουνταδα και αλλα πολλα προβληματα που ειχε μεσα στην ψυχη του το παιδι δεν τον αφησαν να ζησει την καινουργεια του ζωη οπως θα επρεπε! χαθηκε! βαρεθηκε την υποκρισια ολων! δεν γουσταρε να ζει σε μια κοινωνια οπου ο αγωνας για την αποκτηση υλικων αγαθων προηγείται! κατα πολυ αυτονων που κυνηγαν πνευματικα αγαθα, που κυνηγαν των ιδεατο κοσμο! ετσι λοιπον μας αφησε να ζουμε εδω που ζουμε!
Αντιο φιλε μου!! ευχομαι να μην πονεσες σαν εφευγες! ευχομαι να σου ειχε περασει η ουσια στον εγκεφαλοσου ωστε να μην πονεσες τις τελευτασιες σου στιγμες!! δεν ξερω αν τελικα πιστεψες σε καποιον ΘΕΟ οπως ελεγες τελευταια, αν ναι ευχομαι ο ΘΕΟΣ σου να σε εχει καλα! Φιλαρακι μου εισουν εξαιρετικος τυπος! λογικα θα τα πουμε πολυ συντομα!