Παγιδευμένος στο σώμα μου
Γειά σας , θα μπω κατευθείαν στο θέμα το οποίο είναι το εξής: Η εξωτερική εμφάνιση και πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει έναν άνθρωπο στη ζωή του αλλά εδώ ας εξετάσουμε κυρίως τις ερωτικές σχέσεις. Είμαι 26 ετών και έχω ένα (όπως αποδεικνύεται τεράστιο) μειωνέκτιμα.Είμαι κοντός (1,68) και μικροδείχνω. Κατα τα άλλα είμαι όμορφος και μου το έχουν πει πολλοί και πολλές αυτό. Εαν δηλαδή δει κάποιος μια φώτο μου οπου δεν θα μπορεί να καταλάβει το ύψος και το μέγεθός μου κατα 90% θα πει πως είμαι πολύ εμφανίσημος.Μόλις όμως με δει απο κοντά θα καταλάβει τι εννοώ... Έχω διπιστώσει από προσωπικές εμπειρίες οτι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν οποιοδήποτε άλλο κουσούρι συγκρητικά με αυτό.Δηλαδή με αγαπάνε , κάνουμε καλή παρέα ,περνάμε καλά αλλά καμία δεν μπορεί να με δει ερωτικά και είμαι πλέον σίγουρος γιατί.Έχω ερωτικές εμπειρίες αλλά όχι όσες θα έπρεπε να έχει κάποιος της ηλικίας μου.Αλλά αυτό που μου κόβει τα φτερά είναι η αυτόματη απόρριψη που τρώω στον ερωτικό τομέα.Το να βλέπω στα μάτια των γυναικών πως ούτε κατα διάνοια δεν με θεωρούν πιθανό ερωτικό σύντροφο, παρόλο που είμαι πολύ ευχάριστη παρέα , είμαι μορφωμένος , κάνω καριέρα και γενικότερα είμαι πολύ κοινωνικός, και χόμπι έχω και αθλητής είμαι δεν έχω κανένα κοινωνικό θέμα , ίσα ίσα που η κοινωνική μου ζωή σφίζει από υγεία , έχου πολλούς γνωστούς,λίγους αλλά εξαιρετικούς φίλους .Το θέμα μου είναι πως έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση πως μάλλον θα με φάει η μοναξιά σε ότι αφορά τα ερωτικά , και έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι ,αλλά επειδή σαν άνθρωπος δεν το βάζω ποτέ κάτω κάπου μέσα μου δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που μου συμβαίνει , μου φαίνεται τόσο άδικο που δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια και το χειρότερο είναι πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό , αυτό είναι που με τρελαίνει , δεν μπορώ να ψηλώσω!!!Δηλαδη πληρώνω με πολύ βαρύ τίμημα για κάτι που δεν είναι καν στο χέρι μου να το αλλάξω και δεν είναι σε καμία περίπτωση επιλογή μου...είμαι σε απόγνωση...
Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.