πιθανοτατα ειμαι σε λαθος thread,συγγνωμη ψυχαναγκαστικοι συντροφοι αλλα δεν ειδα υποκατηγορια αυτοκτονιας και ειπα να ποσταρω εδω, γιατι ο ψυχοθεραπευτης λεει πως ειμαι φοβικος με τη ζωη-ιδψ ...Απλη η περιπτωση μου, δεν εχω λογο να ζω.Δεν υπαρχει λογος για προσπαθεια δεν υπαρχει καμια ηλιαχτιδα φωτος ,δεν ειμαι αυτος που θα ηθελα να ειμαι...βασικα κοιταζω πισω μου και βλεπω οτι οριζω την εννοια της καταντιας, σε ολα τα επιπεδα...εχω αποτυχει στα παντα-> σιχαινομαι τον εαυτο μου, ψαχνω απεγνωσμενα να βρω κατι να με κρατησει στη ζωη αλλα ματαια,ολα ματαια....δεν υπαρχει κανενας λογος...Αρνουμαι τα παντα, τιποτα δεν με ικανοποιει...Για να γινω πιο συγκεκριμενος, σταδιακα η ζωη εφυγε μεσα απο τα χερια μου,με αποτελεσμα να κοιταζω πισω και να θεωρω αδιανοητο οτι εχει συμβει, μοιαζει σαν 1 κακο ονειρο αλλα καθε μερα ξυπναω και δυστυχως βλεπω οτι οντως ειναι αυτη η ζωη μου..εχουμε και λεμε¨
ΙΔΨ Διαταραχη με τασεις προτυπα τελειομανιας
Καταθλιψη
Διαταραχη της εξωτερικης εμφανισης, ετσι λεει ο ψυχολογος εγω προσωπικα θεωρω πως εχει αλλοιωθει το προσωπο μου
Αρνηση προς το οτιδηποτε,καμια δυνατοτητα να πεισθω στις προτεινομενες λυσεις του θεραπευτη,δεν αποδεχεται τη θεωρια μου πως θελω να αυτοκτονησω ως αποροια κινητρων-αλλα στηριζει την κατασταση μου στην εννοια της φοβιας για ζωη
Υπογαμασφαιριναιμια....σοβα ρη ασθενεια στο αιμα,το ανοσοποιητικο δεν παραγει καποιες απαραιτητες ουσιες-σφαιρινες-επιρρεπης σε λοιμωξεις και σε καρκινο μελλοντικα
Μαζοχιστικες τασεις
Αγχωδεις διαταραχες
TINITUS
Σωματικα προβληματα αρθωσεων αναπτυξιακα και ατυχημα με αποτελεσμα να μην μπορω να αθληθω στο "αντικειμενο" που αγαπω
Εθισμος στο τσιγαρο , στον υπολογιστη
Κοινωνικη Απομονωση
Οικογενειακα προβληματα
Αισθημα καθημερινου βασανου ανευ προοπτικης βελτιωσης της καταστασης
ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ? ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ? ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ? ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΕΣ-ΗΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΩ? ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ,ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΣ "ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!"
ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....Θεωρω την αποφαση μου να αυτοκτονησω ως λογικη αρνηση σε 1 ματαιη ζωη κατωτερου επιπεδου απο την προγραμματισμενη....ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ....ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ Κ#@ΛΟΖΩΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ? ΝΑΙ, ημουν ευφυης,ΝΑΙ ,ειχα φυσιολογικες σχεσεις με το ετερο φυλλο,ΝΑΙ ειχα κοινωνικη ζωη,ΝΑΙ υπηρχαν ατομα που με θαυμαζαν,ΝΑΙ βρισκομουν σε 1 υψηλο επιππεδο φυσικης καταστασης
ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ- ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70% ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ! ΔΕΝ! ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ?
ΤΕΛΟΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ?