Originally Posted by
Ntoubroutza
Σε ρώτησα για το σπίτι,γιατί αν στο σπίτι είσαι εντάξει,τότε δεν υπάρχει κάποια σωματική στυτική δυσλειτουργία.Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να θέλω να κάνω εικασίες,νομίζω πως έχεις ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία.Αυτό οφείλεται στο άγχος/στρες.Επίσης όσο σου γίνεται εμμονή,τόσο εσύ δε θα μπορέσεις να έρθεις σε στύση με μία κοπέλα.Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί από μόνος του να σε ''ευνουχισει''.Έχεις στο μυαλό σου,για το αν δε γίνει κι αυτό από μόνο του,προκαλεί την δυσλειτουργία αυτή.Γι αυτό και συχνά αναφέρεις ότι φοβάσαι μη το μάθει κανείς.Εντάξει συμφωνώ,να μη το μάθει κανείς,αλλά εσύ δε θα ζεις με το φόβο αυτό και θα πρέπει να κοιτάξεις το πρόβλημά σου.Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζοντε και οι κατάλληλοι σύντροφοι.Τι θέλω να πω...Ότι αν πέσεις σε μία επικριτική σύντροφο,τότε σίγουρα δε θα βρεις την λύση,αλλά θα πας ακόμη πιο πίσω.Αυτό ίσως κολάει και με τις ιερόδουλες.Φυσικά και συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν (γιατί είναι λύση για πολλούς,κι είναι μεγαλο θέμα αυτο...) αλλά πρεπει να ξέρεις ότι κάνουν απλά τη δουλειά τους.Μη περιμένεις να βοηθηθείς κι οπως βλεπεις από μόνο σου,τα μαθηματικά με τις φορές που πήγες ήταν κατά σου.Αυτό οφείλεται σε αυτό που είπες.Ότι δηλαδή είχες άγχος ακόμη από έξω.Πριν καν μπεις μέσα.Από τη μία το θεωρώ λογικό,γιατί σε μικρούς οίκους ανοχής,μπορείς να αγχωθείς με οτιδήποτε.Είτε από μια παρέα που θα έρθει απλά για ''μπουρδελότσαρκα'' που λεμε,και θα είναι χαχαχού χαχαχά,είτε από την τσατσά,είτε από το χρονικό περιθώριο που έχεις και πολλά άλλα.Αυτό νομίζω πως δεν βοηθάει.Να ξέρεις ότι είναι κάτι που αντιμετωπίζεται,αλλά αν πραγματικά δεν μπορείς να βρεις συντροφο που θα περάσεις μια βραδιά μαζί του,τότε μπορείς να διαλέξεις άλλους τρόπους πληρωμής :) Δεν είναι η λύση κι ίσως ακούγεται λίγο ''χύμα'',αλλά σου εξήγησα τους λόγους που σε ''κομπλάρουν'' εκείνη τη στιγμή.Μη περιμένεις σε τέτοια μέρη,να καταλάβουν το πρόβλημά σου...Επίσης,δεν έχει να κάνει το πως είσαι εμφανισιακά.Η ψυχολογία δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση και μπορεί να τύχει αυτό και στον ωραιότερο άντρα...
{p.S}'Ολα αυτά τα έγραψα επειδή είπες ότι δεν έχεις τα χρήματα για κάποιον ειδικό...Φυσικά και θα πρέπει να απεθυνθείς σε ειδικό.Εγώ απλά είπα την άποψή μου :) Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε πολλούς στην πρώτη τους ερωτική επαφή.Δεν είναι κάτι που το έχει μικρό ποσοστό των αντρών...Μη νιώθεις μειονεκτικά...