ΤΑ "ΕΠΑΙΞΑ".. - Μεθοριακή Διαταραχή Προσωπικότητας - ΑΠΟΡΙΕΣ
Καλησπέρα σας και σ' αυτό το section,
Πριν λίγο ήρθα από την 1η μου επίκεψη στο ψυχίατρο, αφού τον ξεσήκωσα άρων άρων, και ακύρωσε άλλο ραντεβου για να πάω κατεπειγόντως..
Αγχώδεις Διαταραχές (πανικού, ΙΔΨ, κοινωνική, από οξύ στρες),
9/9 συμπτώματα Μεθοριακής Διαταραχής Προσωπικότητας,
και στο βιβλιάριο ένα F33 (googλαρα και λέει Μείζων καταθλιπτική διαταραχή). Γιατί δεν μου το είπε και απλά την έγραψε? Μου κρύβει πράγματα?
Μου είπε θέλω ψυχοθεραπεία, μου έγραψε χάπια Solben 20mg, και να τον παίρνω λέει κάθε μέρα τηλ στο κινητό να του λέω πώς είμαι, ή οταν με πιάνει να αυτοτραυματίζομαι ή να θέλω να τα τινάξω.
Ήμουν δύσπιστη και τρόμαξα ειδικά μ' αυτό το.."Διαταραχή Προσωπικότητας".. Δλδ τρελή? Αυτός μου είπε όχι. Επέμενα και αναγκάστηκε να μου δείξει τα συμπτώματα σε βιβλίο και για τις 2 διαταραχές. Πώς γίνεται να έχω όλα αυτά? Και αν πω οκ.. μπορούν όλα αυτά να διορθωθούν??? Και αυτό το "Μείζων" στην Μείζων καταθλιπτική διαταραχή, που έγραψε, μου ακούγεται βαρύ.
Ένιωσα καλά εκ μίας να ξέρω ότι αυτά που μου συμβαίνουν έχουν όνομα, συμπτώματα και θεραπεία, αλλά μου πέσαν λίγο βαριά. Αυτή η ΜΔΠ ειδικά.. Δηλαδή πώς γίνεται να με ενοχλόυν άλλοι άνθρωποι και καταστάσεις (ντάξει με ενοχλώ και εγώ, αλλά ξέρω γιατί - γιατί δε βγάζω άκρη και κάνω οτι κάνω) και να πρέπει εγώ να κάνω ψυχοθεραπεία ή να πάρω φάρμακο? Τον ρώτησα, και μου είπε μήπως φταις και εσύ λίγο? Δεν καταλαβαίνω..
Πώς τα κατάλαβε όόόλα αυτά σε 1 ώρα??? Πώς γίνεται????
Δε θέλω να πάρω χάπια, με κάνει να νοιώθω πιο τρελή..
Όποιος έχει κάτι απ' αυτά ή είναι "διαβασμένος ή ειδικός ή κάτι ξέρει τέλος πάντων παραπάνω από μένα ας πει γνώμη.
Συμβαίνουν περίεργα πράγματα..!
Ρε παιδιά βοηθήστε με λιγο. Είομαι καλά ή τρελάθηκα περισσότερο?
Παίρνω εδώ και 6 μέρες solben 20mg με αυξανόμενη σταδιακά δόση. 2(μέρες) x1/4(του χαπιου), 3x1/2 και 2x1. Συμβαίνουν περιέργα. Προχτές το πρωί άρχισα να νοιώθω καλύτερα σχετικά. Σκέφτηκα να βρω και να βγω για καφε με εναν πρωην (4 χρόνια πριν ιστορια). Μετα μίολησα σε μια φίλη που είχα ν τησ μιλησω 6 μηνες, με επιασε πανικος για να μην βγουμε εξω οποτε συμφωνησε να μεινουμε σπιτι της, πηρα εκει το χαπι, με επιασε υπνηλια απιστευτη, μετα γυρισα σπίτι, αρκετα καλα, επεσα για υπνο. Ξυπνησα ακομα πιο χαρουμενη χτες. Χτες ευφορια τρελη, λες και η καταθλιψαρα που ειχα δεν υπηρχε, τρελα κεφια λεμε, υπερκινητικοτητα απιστευτη.., δε μπορω να κατσω σε ενα σημειο, το ποδι πανω κατω ολη την ωρα, το κεφαλι μου βομβαρδιζεται απο σκεψεις, ειπα σε μια φιλη που φιλοξενω τα βραδι που ηρθε, σηκω παμε τωρα να πιουμε, να παρουμε ναρκωτικα, να κανουμε οργια, να παμε να ριξουμε αυγα σε αστυνομικο τμημα, να παμε να βαψουμε τοιχους με σπρευ, Να παιξουμε ξυλο. Δε συμφωνησε, θυμωσα, σοπαστγηκα πολυ, θελω να βγω και να αρχισω να τρεχω , αρχισα να την πειραζω μεχρι να της σπασω τα νευρα.Σημερα παλι τα ιδια. Πηγα τραπεζα και κοντεψα να τρυπησω το πατωμα δεν αντεχα την αναμονη, φοραω και πουκαμισο γιατι ειχα κοπει τις προαλλες και νομιζα ολοι με κοιτανε. Αισθανομαι οτι μπορω να λυσω πολυ δυσκολα προβληματα, οποιασδηποτε φυσης η να κανω κατι πολυ δυσκολο, που δε θα μπορουσα αλλες μερες, ενω δε μπορω να συγκεντρωθω σε τιποτα παντελως. Θελω να βγω εξω και να κανω οτι ναναι. Σημερα μου ηρθε παλι να παω να παρω κιθαρα, θελω ναρκωτικα και αλκοολ. Μπηκα βγηκα 3 φορες στο σπιτι για να παω σουπερ μαρκετ γιατι ξεχναγα και απο κατι. Τελικα βγηκα και ειχα ξεκουμπωτο το παντελονι (ευτυχως δε φαινοταν). Με πηρε η μανα μου και επειδη μου ειπε ενα πραγμα 2 φορες εκνευριστικα απιστευτα πολυ, και αρχισα να φωναζω. Θελω να βγω εξω με πολυ κοσμο που ποτε δεν το κανω αυτο, παντα λειτουργω αλλιως.
Και εκει που ειχα μπει σε καλο δρομο διατροφης για να παρω κιλα εδω και μια βδομαδα, τωρα παει και η ορεξη μου...
Αντε να δουμε τι θα δουμε και αποψε.Τι φρενιτιδα ειναι αυτη? Ενω απο τη μεθοριακη θα κολαγα να κανω πραγματα με αλλους , τωρα μπορω να κανω τα παντα, ετσι νιωθω. Αρχισα να πινω, επειδη δεν μπορουσα να βρω τιποτα αλλο. Ετσι λειτουργουν τα χαπια? Γιατι μου φαινομαι και χαιρομαι πολυ χαρουμενη αλλα και πολυ αλλοπροσαλη...