Δεν ξερω τι να κανω, τις τελεφταιες μερες εχω ξεκοψει με τους παντες,τσακωθηκα και για καποιες 'ασημαντες' αφορμες, λιγο πολυ εγω φταιω, αλλα δεν ειναι αυτο που με ενοχλει, ειναι οτι τελειωνει το καλοκαιρι....ερχεται ολοκληρος χειμωνας και θα συμβει το ιδιο,θα την βγαλω στην αδρανεια... Πρωινο ξυπνημα,υπολογιστης (ταινιες κανα παιχνιδι και φβ) και ξανα υπνος? πηγαινα και σταδιο αλλα οχι καθε ημερα τελως παντων. Οι γονεις μου, επειδη βρισκοντε σε δυσκολη κατασταση,δεν ενδιαφεροντε κ καθολου τι θα απογινω εγω, ηθελα να φυγω απο εδω(μενω επαρχια) αλλα μου λενε που να πας ,δεν βλεπεις πως ειναι τα πραγματα, τι σχολες και μαλακιες,αντε βρες καμια δουλεια κλπ, (αν και ανεκαθεν δουλευα καποιες ημερες ανα μηνα η 2μηνο,και εβγαζα καποια εξοδα μου).Εχω ενα μικροτερο αδερφο,που εκανε καποιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ και εχουν πεσει με τα μουτρα πανω του,εγω σαν να μην υπαρχω στον χαρτη,εχω απελπιστει,ψαχνω και σχεδον καθημερινα για δουλεια αλλα τιποτα.Ηθελα να παω σε μια σχολη,αλλα πρεπει να μπορω να καλυψω τα εξοδα μου για να φυγω. Καθε μερα τσακωνοντε με τον μικρο, λενε οτι δεν εχουν λευτα κλπ. Εχω 'τρελαθει' αντε μετα και να βγεις τι ορεξη να εχεις? Θα εισαι θλιμενος και θα σκεφτεσαι συνεχεια καποια πραγματα,οποτε καποιες και απο επιλογη καθομαι σπιτι,δεν θελω να ρωτανε 'τι εχεις' γτ εισαι ετσι....και ολα αυτα. το ριχνω και σε πολλες υπνο,διστυχως...για να περναει η ωρα και να μην σκεφτομαι και πολλα. :( Εκανα μια 'αποπειρα' πηρα καποια χαπια,αλλα ευτιχως δεν επαθα κατι. Το δοκιμασα χωρις 2η σκεψη, ηθελα να τραβηξω την προσοχη των δικων μου,δεν τους το ανεφερα καν,δεν ενοιωσα καποιο πονο η να με πειραξαν, μου περναει η σκεψη να το ξανα κανω.
Καμια βοηθεια στο πως να φερθω,τι να κανω,ειλικρινα...δεν εχω ιδεα.