πως φανταζομαι την ιδανικη σχεση η φιλια
η ιδανικη σχεση θα σας πω τον δικο μου ορισμο σχετικα με αυτο το θεμα...
ιδανικη σχεση για μενα δεν ειναι αν καπιος ειναι κοντος ψηλος ομορφος η ασχημος...
ιδανικη σχεση για μενα ειναι το ποσο σου ταιριαζει.Για παραδειγμα μπορει να συναντησεις καπιον που ειναι καλο παιδι η ο καλυτερος που υπαρχει και να μη ταιριαζεις μαζι του αυτο ιδιαιτερα συμβαινει οταν δε καταλαβενει τι λες αλλα του λες και αλλα σου απανταει η υπεκφευγει λεγοντας σου οτι να ναι για να ξεγλιστρισει.
τελικα για την απολυτη ευτυχια δεν αρκει να εχεις διπλα σου το νεξτ τοπ μοντελ απολυτη ευτιχια ειναι να συνενοησαι αυτοματα σε ολα οπιον ανθρωπο και ενα εχεις διπλα σου ωραιος ασχημος κοντος αδυνατος μαλιας η καραφλος
μπορει πχ ενας ανθρωπος να εχει χιλιαδες ελατοματα να ειναι απιστος ιδιοτροπος περιεργος αλλα να ελκει και να τεριαζει σε εσενα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο να σου ταιριαζει και οχι το τι θα σου πουν οι αλλοι
εγω πχ παντα αξιολογω ενα ανθρωπο αναλογα με τη πρωτη επαφη μαζι του πιστευω παρα πολυ στη φραση η καλη μερα απο το πρωι φαινετε αφου το πιστευω ακραδαντα οτι αν τεριαζω με καπιον η ελξη θα ειναι ακαριαια (οχι απαραιτητα ερωτικη)
για μενα παιζει μεγαλο ρολο σε μια γνωριμια το ποσο θα ειναι το αρχικο ενδιαφερον που θα μου διξει καπιος αν μου διξει μεγαλο ενδιαφερον χωρις να κανω τιποτα αυτο σημαινει οτι η σχεση η η φιλια εχω προοπτικη συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια αξιολογησης.
το σηγουρο ειναι το εξης...
ποτε μη κανεις τη παραμικρη προσπαθεια να πλησιασεις καπιον που δε κανει το παραμικρο για να σε πλησιασει εκεινος...
σχετικα με το σεξ..
το σεξ απο μονο του δεν ειναι ποτε μα ποτε αρκετο για να κρατησει μια σχεση για πολα χρονια.. αυτο συμβαινει γιατι ομορφα σωματα ομορφα στηθη υπαρχουν παρα παρα πολα αυτος που τελικα θα κρατησει μια σχεση δεν ειναι απαραιτητα ο πιο ομορφος η ο πιο ασχημος αλλα ο πιο ικανος να δημιουργησει ενα συναισθηματικο δεσμο ανεξαρτητα αν ειναι και σωματικος η δεν ειναι για να μπορεσει να αντεξει μια σχεση στο χρονο αφου το παθος για το σεξ καπια στιγμη περναει και μετα βλεπουμε τι μενει...
σχετικα με το χωρισμο η τις διαφωνιες..
πολοι ανθρωποι επιδη δεν εχουν τα κοτσια να που στον αλλο σε βαρεθηκα η θελω κατι διαφορετικο του λενε ψευτικες δικαιολογιες οπως ολα τα παρερμηνευεις εισαι κουραστικος εισαι το ενα το αλλο και εκεινο που στη πραγματικοτιτα ολα αυτα ειναι φουμαρα που υποκρυπτουν τις πραγματικες προθεσεις και σκεψεις των αλλων... αυτο καταληγει σε μια πολυ σοφη φραση που μου ειχε πει καποτε ενας φιλος
εχουμε ενα μηχανισμο που βρισκει καλες δικαιολογιες για οτιδηποτε και να κανουμε
αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια....για αυτο μη τσιμπατε οταν ακουτε κατι τετοια το θεμα ειναι απλο..
οπιος θελει κατι βρισκει λογους οπιος δε θελει βρισκει αιτιες...
ολα τα υπολυπα ειναι φουμαρα και φτηνες δικαιολογιες...
σχετικα με την εμφανιση..
για πολα χρονια εκανα το λαθος να ζηλευω ανθρωπους με πολυ καλυτερη εξωτερικη εμφανιση στη πραγματικοτητα η εξωτερικη εμφανιση δεν αρκει ποτε απο μονη της για να κανει κανεις σχεση.. αλλα αρκει για να κοιμηθει με χιλιες γκομενες /γκομενους που θα ερθουν βραδυ και θα φυγουν πρωι αφου το παιχνιδι το κερδιζεις παντα με το μυαλο οτι και αν εμφανισης εισαι....