Καλησπερα στην παρεα,ειμαι νεος στο φορουμ,σας παρακολουθω καιρο αλλα δν ειχα αποφασισει να γραψω τ προβλημα μου!!
Ειμαι 26 ετων και εχω μια σχεση εδω και 4 χρονια με μια κοπελα την οποια "κυνηγουσα"αρκετο καιρο!τελικα τα φτιαξαμε,τον πρωτο χρονο ηταν ολα βγαλμενα απο παραμυθι!τα επομενα χρονια αρχισαν τα προβληματα,εχει απαραδεκτες οικογενειακες σχεσεις με τους δικους της,εκανε χρονια ψυχοθεραπειας κ η "διαγνωση"ηταν καταθλιψη κ γινονταν πολλες προσπαθειες για να την ξεπερασει!
Υστερα απο αυτη μ τη συντομη περιγραφη θα ηθελα να μπω στο θεμα
Που με απασχολει!η κοπελα εχει ακομα καταθλιψη και θα ελεγα μια μανια εναντιον μου,οτι και να κανω δεν της αρεσει,αισθανομαι να κανω τα παντα γ αυτην αλλα αυτη παντα θα εντοπισει κατι κκο ωστε να με κανει να φανω τερας,μενουνε σχεδον μαζι(οχι επισημα ομως)αφιερωνω παρα πολυ χρονο σ αυτην κ ισχυριζεται οτι την παραμελω,δν μου αφηνει χρονο ουτε να δω τους φιλους μου παρα μονο πολυ λιγο ουτε ακομη για να κανω τα χομπυ μου,με κανει να νιωθω ασχημα οταν αφιερωσω 1 ωρα τη βδομαδα για το χομπυ μου!εκεινη δε δουλευει κ εχει σοβαρα οικονομικα προβληματα αλλα στεκομαι διπλα της και υλικα και ψυχολογικα οσο μπορω αλλα ακομα και τοτε δε διαταζει να με κατηγορει για πολλα(τσιγκουνη,τη στιγμη που προσπθω τα χρηματα μου να φτανουν για τους δυο μας)την εχω στηριξει ανοικτα απεναντι στους ιδιορυθμους γονεις της κ εχω κανει πραγματα για κεινη που δν εχω κανει για καμια!η σχεση μας δεν επηρρεαζεται απο τριτους η απιστιες!
Εχουμε φτασει στο σημειο τον τελευταιο καιρο να τσακωνοναστε κθημερινα παρα πολυ εντονα κ εκεινη να ουρλιαζει κ πολλες φορες να απειλει οτι θ αυτοκτονησει,δν ξερω τι αλλο να κανω πια καθως αισθανομαι οτι δν μπορω να προσφερω παραπανω,αισθανομαι αφορητα πιεσμενος απο την ολη σταση της κ οτι κ αν κανω θα μου το καταστρεψει!
Σας γραφω εδω καθως ειναι ενα θεμα που δν θελω να το αυζητησω με φιλους και γνωστους επειδη δε θελω να την "εκθεσω"σε ατομα
Που μπορει να μην
Κατανοησουν την κατασταση !
Ενιωσα ηδη πολυ καλυτερα που μπορεσα να το βγαλω απο πανω μου!