Πόση μοναξιά μέσα την πόλη?
Μόλις γύρισα απο χαλαρή έξοδο με φιλαράκια και σε όλο το δρόμο επιστρέφοντας ήμουν προβληματισμένος.
Έβλεπα πόσες παρέες με μόνο κοπέλες και παρεες μόνο αγόρια.Εντάξει θα μου πείτε κάποιοι απο αυτούς έχουν κάποιον-α και απλά βγήκανε με φίλους.
Αλλά γενικά στα βλέματα φαινόταν το ψάξιμο για να βρούνε κάτι. Και σκέφτομαι γιατι τόση μοναξιά? Να είναι επιλογή? Μήπως οι άνθρωποι στις μέρες μας απλά ψάχνουν
σκέτο σεξ χωρίς κάτι παραπάνω? Εσωστρέφια? Αντικοινωνικότητα? Αν είναι να μην κάνεις κάτι έστω μαι γνωριμία γιατι να ντυθεις να καλοπιστείς και να πας σε "κυριλάτα"
μαγαζιά? Μήπως πρέπει γενικά οι κοπέλες δεν είναι τόσο δεκτικές στο φλερτ και σνομπάρουν εύκολα ευνουχίζοντας τους άντρες?
Εγώ μιλώντας για τον εαυτό μου ότι έχω γνωρίσει σε μπαρ-καφέ κτλ δεν έχει καταλήξει σε κάτι πετυχημενό.
Ότι πετυχε έιτε ήταν απο κοινη επαφή ή σε κάποιο χώρο εργασιας ή απο κάποιο απο τα Hobby μου όπου ήξερα κάτι για τον άλλον και μπορούσα να πιαστώ απο πράγματα
για να συνεχίσω την επαφή και όχι να πάω σαν "λιγούρι" που ακόμα και αν δν είσαι πολλές φορές έτσι βγαίνει σε κάποια άγνωστη σε 1 μπαρ.