μια αλλη γνωμη για τα ψυχωσικα συμπτωματα..
γεια χαρα σε ολους.εδω και καποιες ημερες μοιραζομαι το προβλημα μου αυτο των ψυχωσικων συμπτωματων με εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι πνευματικος θεραπευτης,δασκαλος..λοιπο� � αυυος ο ανθρωπος θα με βοηθησει να θεραπευτω και να αλλαξω το dna μου για να προστατευσω τα παιδια μου απο οπλιαδηποτε ασθενεια.αποτι μου εχει πει οι οπτικες και ακοθστικες ψευδαισθησεις τις αντιλαμβανομαστε γτ οντως ειναι πραγματικοτητα,εμεις ομως με τις πραξεις μας τα εχουμε ελκυει απο το συμπαν,ισως ειναι απο καποια αλλη διασταση,ετσι ας πουμε που ενας ανθρωπος φωτισμενος μπορει να δει εναν αγγελο πανω στα υψυλα συναισθηματα που εχει εκεινη τη στιγμη ετσι και εγω ισως με τις σκεψεις σκαι τα συναισθηματα μου που ηταν χαμηλα σε δονηση μπορεσα και ειδα κατι απο μια αλλη διασταση..λοιπον τωερα αυτο που θα κανω ειναι να κανω αποτοξινωση στον οργανισμο μου κοβοντας απο σημερα το τσιγαρο και κανοντας γιογκα,με την βοηθειαα καποιον μαντρας προσευχων θα μπορω να νιωθω γαληνη να ειναι σωμα,μυαλο,πνευμα υγειη και να κοψω καθε επαφη βκατωτερων διαστασεων