Originally Posted by
tool1312
Καλησπερα,
Οπως λεει και ο τιτλος "θυμα" απιστιας σε μια σχεση 7 ετων. Οπως καθε μακροχρονια σχεση ειχαμε το πλανο για επισημοποιηση της σχεσης μας αυτα το χριστουγεννα, συζηταγαμε και για παιδι εγω στα 37 εκεινη στα 34, ηθελε να προσπαθησουμε πριν το κανουμε επισημο, δεν ειχα καποιο προβλημα σε αυτα, αλλα επειδη οι σχεσεις μου με τον πατερα της δεν ηταν και η καλυτερη, προτιμησα και της ειπα οτι θα ηταν καλυτερο να γινοταν αφου λυναμε την παρεξηγηση με τον πατερα της, παρα να του φαινοταν οτι χρησιμοποιω μια εγκυμοσυνη. Το λεω αυτο γιατι ειναι ανθρωπος που την επηραζει αρκετα και ηθελα να γινοντουσαν ολα σε ενα υγιες περιβαλλον. Χωρις γκρινιες και τσακωμους. Καπου στα μεσα του σεπτεμβριου που μας περασε και μετα απο ονειρεμενες διακοπες, αρχισε να αλλαζει συμπεριφορα να γινεται νευρικη να τσακωνεται συνεχως μαζι μου χωρις λογο, δειγματα για καποιους που δειχνουν την παρουσια τριτου προσωπου, δεν ηθελα να πιστεψω κατι τετοιο, αν και πριν ενα χρονο ειχα ανακαλυψει διαλογο με ενα αγνωστο στο facebook με τον οποιο κανονιζε να βγει μαζι του, μιλουσε 2 μηνες, το ανακαλυψα πιστευω πλεον πριν κανει κατι, νευριασα τσαντιστηκα και οταν της ειπα γιατι?...απαντηση δεν πηρα ποτε, ηταν ενα λαθος μου ειπε μετα απο πιεση δικη μου ζητησε συγνωμη, δεν μπορουσα να το δεχτω και ετσι της ζητησα να χωρισουμε, εξαφανιστηκα απο την ζωη της. Εμαθα οτι εκανε σχεση με εναν αλλο τυπο η σχεση της δεν ειχε μεγαλη διαρκεια και μετα απο μερικους μηνες γυρισε ζητωντας ταπεινα συγνωμη..Ετσι φτασαμε μετα απο ενα χρονο να κανονιζουμε για επισημομοιηση της σχεσης να κανουμε σχεδια για να αποκτησουμε παιδι, ομως εκεινη συνεχιζε να κανει παιχνιδι με καποιον αλλο.Βρηκα κατι υποπτα μηνυματα στο κινητο της απο φιλες της.. Προσπαθουσα να μην πιστεψω οτι γινοταν, οταν της ανεφερα τι ειναι αυτα τα μηνυμα..Πολλα νευρα, και ψυχωτικες αντιδρασεις, δεν το χωνευα, προσπαθουσα να πεισω τον ευατο μου οτι απλα ξυπνανε μεσα φαντασματα του παρελθοντος, αλλα οταν επεστρεψα απο ενα εταιρικο ταξειδι στο εξωτερικο, βρηκα ενα κουτι προφυλακτικα στο κομοδινο της, εμεις δεν χρησιμοποιουσαμε.. Οποτε χωρισα, ακουγοντας ενα σκασμο δικαιολγιες εκεινη δεν ηθελε να χωρισουμε, απλα να μεινουμε ενα διαστημα χωρια και να σκεφτουμε την σχεση μας.. ποναω αφανταστα νιωθω προδομενος οσο δεν παει, και στο μυαλο μου ειναι μονο μια σκεψη πως μου ζηταγε παιδια και γαμο ενω εκεινη εκανε παιχνιδι με αλλον/ους./. Δεν μπορω να το χωνεψω πως εκανε τετοια σχεδια μαζι μου και εκανε οτι εκανε..μου ειναι αδιανοητο..