Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να γράψω οπότε ίσως είμαι και σε λάθος θέμα...
Είμαι καλά...βασικά ήμουν πολύ καλά,αλλά μου ετυχε ενα δυσάρεστο γεγονός πριν ενα μήνα περίπου,χάσαμε τον πατέρα μας και ήταν μόνο 57,οπότε τωρα λέω καλά.Να του πω κι από εδώ ενα καλό ταξίδι και ξέρει ότι όλα τα πράγματα γίνοντε εν ζωή.Εχουμε την ίδια άποψη πάνω σε αυτό,οπότε δεν χρειάζεται να σχολιάσω περισσότερα.Φτάνει που το ξέρουμε οι δυο μας.Πατέρα καλό σου ταξίδι μεγάλε.Θα μου λείψεις αλλά όπως είπες κι εσύ στο θάνατο του παππού ''η ζωή συνεχίζεται'' και σίγουρα το μόνο που δε θα ήθελες αυτή τη στίγμή καθώς ήξερες για το πρόβλημά μου,θα ήταν να με δεις να παλεύω πάλι με τις σκιές μου και να πέφτω στο σκοτάδι.Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι καλά και δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.Σ'αγαπώ πολύ και σ'ευχαριστώ...!!!
Αυτό το θέμα,το έβαλα΄εδω γιατί πραγματικά βλεπω τον κόσμο να χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.Αγχος και φοβία.Κόσμος βυθίζεται στην κατάθλιψη για πολλούς λόγους και κυριώς για την ανεργία.Πόσο υποκριτές είμαστε?Ξαφνικά ρίξαμε όλες τις ανασφάλειες μας και όλα μας τα κόμπλεξ στην καραμέλα ''οικονομική κρίση'' και έχουμε πλέον κι επίσημα πάτημα να ρίξουμε τις κουρτίνες και να τα παρατήσουμε....Η κρίση αξιών ξαφνικά έγινε οικονομική κρίση....
Εγώ προσωπικά θα πέσω σε κατάθλιψη με αυτά που βλέπω να γίνοντε στον κόσμο κι οχι απο την ανεργία ή την ''οικονομική κρίση''.
Είναι δυνατόν,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να σκοτώνουν παιδιά?Ειναι δυνατόν ανακυκλώνουν βιντεο δολοφονιών και να μην γίνεται τίποτα?
Γιατί τους αφήνουμε?Τι θα γίνει?Τι προσπαθούν να κάνουν?Θα θεωρουμε πλεον δεδομένες και τις δολοφονίες?Προσπαθούν να μας περάσουν υποσυνειδητα την βία???Τον φόβο?Τι???
Ανεγκέφαλοι,αχρηστοι,αγράμ ματοι έχουν πλέον λόγο και εξουσία σε αυτό το κράτος?
Που είναι οι διανοούμενοι Έλληνες?Που είναι ο πολιτισμός μας για τον οποιό μιλάμε και μας μαθαίνουν απο παιδιά?ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ????
Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι ΈΛληνες,θυμόμαστε την ιστορία όποτε κι όταν μας συμφέρει...
Κυκλοφορώ πλέον καθημερινά έξω και βλέπω κατεβασμένα κεφάλια.Δεν είμαι υπερβολικός,ποτε δεν ήμουν,αλλά πλέον έξω στις προτάσεις,στις κουβέντες του κόσμου,το μόνο που επικρατεί ειναι η μιζέρια.Βία,θυμός,μιζέρια,κ λάμα,φοβος..Αυτά κυριαρχούν έξω.Που είναι τα χαμόγελα?
Εχουμε κάνει το παράλογο λογικό και την πουτανιά μαγκιά....
Χαθήκανε οι αξίες,χαθήκε η ντομπροσύνη,χάθηκε το ήθος...
Θα μου πεις εσύ είσαι ηθικός κι αλλοι ανήθικοι???
Δεν ξέρω αν είμαι ηθικός,πάντως δεν είμαι ανήθικος...
Αυτη ήταν η σκέψη μου αυτή τη στιγμή...!!!
{p.S}Καλό ταξίδι και στα ΠΑΙΔΙΑ που σκοτώθηκαν άδικα και οι δημοσιοκάφροι τους βάλανε ταμπέλες χωρίς να σέβοντε την μνήμη τους.Γι αυτούς είναι χρυσαυγίτες-αντιφασίστες.Βρηκατε κουφάλες 2 τίτλους,οπότε θάβετε κόσμο με τις ευλογίες τους κράτους με σκοπό τη διχονοια του κοσμού.ΑΛήτες...!!!