Originally Posted by
κόκκινη πεταλούδα
αρχικά αυτό το θέμα με απασχολεί από το καλοκαίρι και δεν λέει να βγει απ το μυαλό μου.
ας το πάρουμε απ την αρχή. εγώ είχα μια κολλητή φίλη από το δημοτικό,ήμασταν σε κάθε διάλειμμα μαζί, βγαίναμε βόλτες και γενικά ήμασταν αυτοκόλλητες.
το θέμα όμως είναι ότι στην τελευταία τάξη του σχολείου, με το που τελείωσαν οι πανελλήνιες, αυτή άρχισε να κάνει παρέα μ κάτι άλλες κοπέλες,με αποτέλεσμα να μην μου δίνει καθόλου σημασία.
εντωμεταξεί, εγώ περνούσα δύσκολες φάσεις στο σπίτι , με αποτέλεσμα να νιώθω ότι δεν έχω κανέναν.
Όλο αυτό μου έβγαλε μια παιδιάστικη συμπεριφορά και δεν της μιλούσα καθόλου.(ήθελα να δω τι θα κάνει)
επειδή όμως δεν μου άρεσε αυτό, της έστειλα ένα μήνυμα στο facebook (αρκετά μεγάλο) που της έλεγα ότι ένιωθα.
βγήκαμε μετά...και νόμισα ότι όλα ήταν ok...
όμως δεν αισθανόμουν καλά...είχα ένα περίεργο προαίσθημα...και με παρότρυνση μιας άλλης κοπέλας...σπάσαμε τον κωδικό της στο φβ
και μπήκαμε στα μηνύματα (αυτό είναι κάτι π ακόμα το μετανιώνω)
εκεί είδα ότι αυτή είχε στείλει τ μήνυμά μου σ όλες τις άλλες κοπέλες!μάλιστα η μια με έλεγε διπρόσωπη (και αυτή συμφώνησε)
ΝΕΥΡΙΑΣΑ! φυσικά δεν της είπα τίποτα και ήμουν απολύτως τυπική μαζί της.
Μετά άρχισε να μ αποφεύγει αυτή.Πάντα κανόνιζε με τις άλλες, χωρίς να μ λέει απολύτως τίποτα.
με έπαιρνε μόνο τηλέφωνο σε δύσκολες για εκείνη καταστάσεις και τίποτα άλλο.(εγώ όπως είπα ήμουν απολύτως τυπική)
τώρα κατάλαβα ότι δεν αξίζει πλεον. όλες οι φίλες μου μου είπαν πως με ζήλευε....εγώ δεν ξέρω ...
αλλά το σημαντικό είναι ότι στην παρέα αυτή είναι και το αγόρι π μ αρέσει (ή μ άρεσε...δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη)
και φοβάμαι μην του δείξει το μήνυμα και χάσει πάσα ιδέα για μένα.
δεν ξέρω...πάντως και εγώ έκανα λάθη αλλά και εκείνη σίγουρα.δεν θέλω στη ζωή μου τέτοια άτομα...
και μην με παρεξηγήσετε αλλά θέλω να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο (ντάξει είμαι λίγο κακιά!)
το θέμα είναι ότι μερικές φορές το μετανιώνω...δεν ξέρω..ίσως επειδή δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα μ :/
(αυτό το μήνυμα θα φανεί μόνο στ μέλη του site e?? :/ )
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΣΕΥΣΑ Κ ΣΤΟ BLOG ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ?