Quote:
Originally posted by Kleiw
Είναι φορές που μου φαίνονται όλα μάταια! Αν μπεις στο χορό θα αναγκαστείς να χορέψεις. \'Ομοια αφού σου δώσανε ζωή θα αναγκαστείς να την ζήσεις....
Αλλά πραγματικά........ βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν με τόσο πάθος να καταφέρουν να ξεχωρίσουν στο κοινωνικό σύνολο και απορώ.......... και τι αν ξεχωρίσουν? Τί αν μαζέψουν λεφτά? Τί αν έχουν μια άνετη οικονομικά ζωή?
Ειδικά αυτούς που αναλώνονται στην δουλειά τους και στην οικονομική ευημερία δεν τους καταλαβαίνω! Και είναι πιο ευτυχισμένοι απο εμένα!
Προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και αυτό μου δίνει κάποια ικανοποίηση, αλλά παραμένω με την απορία!
Έχω την αίσθηση οτι μόνο σαν έναν περίπατο μπορώ να δώ την ζωή που μου δόθηκε......... χωρίς καμιά σημασία, χωρίς κάποιο βαθύτερο νόημα.
Αναρωτιέμαι αν η κατάθλιψη προκύπτει απο την επίγνωση οτι δεν έχει κανένα νόημα αυτό το θέατρο της ζωής (εκτός αν το νόημα είναι να καταστρέψουμε οτι φυσικό υπάρχει και να γεμίζουμε τη γη με πλαστικά σκουπίδια) ή εγώ τα βλέπω απλά μαύρα.
Εσείς γιατί ζείτε?
Χαχα...Κλειώ.......Διάβασα την ερώτηση και ψυχιατρικά θα στην έβγαζα καταθλιπτική,φιλοσοφικά υπαρξιακή και ως Κάσι απλά θα πω έτσι βρε για να\'χουμε κάτι να λέμε ή γιατί δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε.....