Originally Posted by
chesire
Καλησπέρα. Ζω εδω και ενα χρονο στο εξωτερικο, ειμαι 23 χρονων και πριν δυο μηνες ηρθα σε σεξουαλικη επαφη με ενα παιδι μια μονο φορα και για λιγη διαρκεια χωρις προφυλακτικο. Το παιδι ισπανικης καταγωγης (δεν χει ιδιαιτερη σημασια αυτο). απο τοτε εχω φοβηθει παρα πολυ και νομιζω πως μου εχει μεταδοσει τον ιο HIV. Δεν υπαρχει καμια λογικη αποδειξη οτι εχει κατι τετοιο απλως σκεφτομαι πως ειναι πιθανο ολοι να το εχουμε κ οτι μπορει να μου το μετεδωσε. η ανευθυνοτητα μου ειναι τεραστια, το αναγνωριζω αυτο, το ζητημα ειναι απο κει και περα. Αν δεν ολοκληρωθει η πραξη με εκσπερματωση υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να εχω μολυνθεί¨? μεσα στο μυαλο μου τον εχω για σιγουρο φορεα χωρις ομως να εχω καμια αποδειξη γι αυτο απλως μου εχει καρφωθει γιατι δεν ειναι απο τους χαμηλων τονων αντρες, φαινεται οχι εχει παρε δωσε με πολλες κοπελες. οταν γυρισω ελλαδα την ανοιξη θα κανω το τεστ, ομως θελω να ξερω απο καποιον που γνωριζει σχετικα αν οι πιθανοτητες να εχω κολλησει με αυτα τα δεδομενα ειναι πολυ μεγαλες η οχι.