Προβληματα στην φιλια μας.
Αγαπητο φορουμ,θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με προβληματιζει εδω και πολυ καιρο.Εδω και τρια χρονια σπουδαζω σε μια επαρχιακη πολη.Απο την πρωτη στιγμη γνωρισα μια κοπελα και κολλησαμε.Ειμαστα καθε μερα μαζι,κοιμομασταν η μια στο σπιτι της αλλης,μαφειρευαμε μαζι κλπ.Ηταν και τα αγορια μας στην Αθηνα οποτε τα ΣΚ που ερχονταν χωριζομασταν.Πιο πολυ οταν ερχοταν ο δικος της.Ο δικος μου που ερχοταν καθε Σκ δεν την αφηνα μονη της την προσκαλουσα σπιτι και περνουσαμε ολη την ωρα μαζι.Οταν χωρισα,πριν ενα χρονο και γνωρισα ενα παιδι απο δω αρχισε και εκεινη να βλεπει ενα αλλο αιδι χωρισε και εκεινη και ειναι μαζι με ενα παιδι επισης απο εδω.Ειναι ολη την ωρα μαζι του,η παλια μας σχεση δεν θυμιζει σε τιποτα το σημερα.Την περνω με γραφει με περνει μετα απο ωρες,δεν εχουμε βγει ουτε για ενα καφε μονες μας.Οταν βγαινουμε ολοι μαζι σαν παρεα καθονται μονοι τους και φιλιουνται με αποτελεσμα να καθομαστε οι υπολοιποι και να κραταμε το φαναρι.Εγω με το αγορι μου βρισκομαστε μονο απογευματα,λογω της δουλειας του και της σχολης μου και νομιζω οτι χρειαζομαι νεες παρεες.Η κολλητη του,που εχουμε αψογες σχεσεις μου εχει πει πολλες φορες να την παρω τηλ να βγουμε και εγω ντρεπομαι.Τι να κανω?Νιωθω εγκλωβισμενη γιατι εγω νοιαζομαι για την φιλια μας και εκεινη φαινεται να με εχει γραψει κανονικα.