Γεια σας.
Έχω δει εδώ πέρα στο φόρουμ παρόμοια θέματα που είχαν ανοίξει άλλοι στο παρελθόν, αλλά οι απαντήσεις δε με κάλυψαν ιδιαίτερα, οπότε αποφάσισα να ανοίξω καινούργιο.
Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους κοινωνικοποίησης/γνωριμίας με άλλους ανθρώπους. Θα προτιμούσα, βέβαια, οι απαντήσεις να είναι όσο το δυνατό πιο «συγκεκριμένες», γιατί πολλές φορές έχω ακούσει ή διαβάσει προτάσεις του στυλ «βγες έξω», «βρες ένα χόμπι» κ.λπ. που για να πω την αλήθεια δε με έχουν βοηθήσει πολύ.
Ας πούμε ότι είναι ένας τύπος 20-25, που γι' αυτό το χρόνο έχει αποφασίσει να διαβάσει όσο γίνεται περισσότερο για τη σχολή του και να μην ψάξει για δουλειά, και που βρίσκεται εντελώς απομονωμένος χωρίς κανένα γνωστό (καλά εκτός από την οικογένειά του), κάπου στην Αθήνα. Ενολίγοις, δεν έχει και πολλούς λόγους για να βγαίνει από το σπίτι. Και αυτή την περίοδο θέλει να βρει κάτι που θα τον κάνει να έρθει σε επαφή με νέους ανθρώπους.
[Εδώ δεν περιγράφω τον εαυτό μου με απόλυτη ακρίβεια: Δεν είμαι εντελώς απομονωμένος, έχω κάποιους γνωστούς (προς το παρόν), αλλά αδυνατώ να γνωρίσω άλλους ή γνωρίζω πολύ σπάνια. Θα προτιμούσα όμως να έχετε στο μυαλό σας την αποπάνω περιγραφή, καταρχήν γιατί δεν την θεωρώ μη-ρεαλιστική ή απίθανη ως μελλοντική κατάσταση, αλλά και επειδή με ενδιαφέρει το πώς θα μπορούσε κάποιος να κοινωνικοποιηθεί/γνωρίσει άλλους ανά πάσα στιγμή και χωρίς τη βοήθεια ήδη γνωστών του. Από το μηδέν.]
Ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον απαντήσει! :)