Θέλω να χάσω 30 κιλά και σκέφτηκα ή να πάω σε διατροφολόγο ή να πάω σε εταιρεία με έτοιμα φαγητά διαίτης τύπου gilli diet - όχι gilli diet γιατί κλείσανε;;; Εσείς τι λέτε να κάνω;;; Και ποια εταιρεία με έτοιμα φαγητά μου προτίνετε;
Printable View
Θέλω να χάσω 30 κιλά και σκέφτηκα ή να πάω σε διατροφολόγο ή να πάω σε εταιρεία με έτοιμα φαγητά διαίτης τύπου gilli diet - όχι gilli diet γιατί κλείσανε;;; Εσείς τι λέτε να κάνω;;; Και ποια εταιρεία με έτοιμα φαγητά μου προτίνετε;
Είμαι 88 κιλά με 1.60 ύψος και θέλω να γίνω 55 κιλά .
εγω θα σου προτεινα να βρεις την αιτια που σε κανει να θες να τρως περισσοτερο προφανως κατι σε ενοχλει πιθανον κ οτι εχει συμβει κ σε βγαζει σε φαι αν προσδιορισεις την αιτια ενως προβληματος μπορεις κ να το αλαξεις κ να εισαι πιο αναλυτικη για να καταλαβενουμε τι παιζει
88-55= 33 . . .
Ολγακι μην αγχωνεσαι..33 κιλα μπορεις να τα χασεις σε καμια..πενταετια!! :P
Εγω συμπασχω με την Ολγα παντως σε αυτο το θεμα ...
Αλλα ειμαι στα 70 τωρα .Καποτε ημουν 47 .
Και εγω σε εναν χρονο απο 50 κιλα εφτασα τα 63!Η μεταβαση how ειναι πανευκολη!!Τρωγοντας!!
Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις τόσα λεφτά, δεν είναι φτηνές οι εταιρείες σαν κι αυτές που ανέφερες. Αυτό που χρειάζεται
είναι να αρχίσεις άσκηση και σωστότερη διατροφή, σταδιακά. Οι σταδιακές αλλαγές θα σε προστατέψουν από αισθήματα καταπίεσης και από πισωγυρίσματα που
φέρνουν αυτά. Μπορείς λοιπόν αρχικά να περπατάς, προσθέτοντας πχ κάθε εβδομάδα ένα δεκάλεπτο στο αρχικό μισάωρο. Να συνδυάζεις πρωτείνες με πράσινα λαχανικά και γενικά πολλά σαλατικά σε γεύματα. Φρούτα, γιαούρτι, μέλι αντί για ζάχαρη, σοκολάτα υγείας αν έχεις όρεξη για κάποιο γλυκό, ή στη χειρότερη μπορείς να φας λίγο γλυκό του κουταλιού,
ζυμαρικά για διαβητικούς, μην αποκλείσεις καμία διατροφική ομάδα, αλλά ρεγουλάρισε και ρύθμισε.
Αν το βράδυ πεινάς, ένα άπαχο ή με λιγα λιπαρά γάλα θα σε ηρεμήσει κιόλας. Το πρωί δημητριακα με γάλα, ή δυο φρυγανιές τσάι και τυράκι, υπάρχουν στο νετ
τόσες πληροφορίες για προγράμματα που μπορείς ν'ακολουθήσεις. Θα δεις πως σιγά σιγά θα βελτιωθεί και η ψυχολογία σου!
Bαλε μεσα δυο γερες καταθλιψεις στις οποιες ξεσπουσα στο φαγητο και μετα μαλακιες με διαιτες που αντι να χανω εβαζα ...
Κοινως εκανα και εξακολουθω να κανω μαλακιες με το φαγητο.
Παντως τα 47 ηταν πολυ λιγα , κανονικα θα επρεπε να ειμαι αναμεσα σε 58 με 65. Καποια στιγμη θα τα καταφερω που θα παει.
Betelgeuse, έχεις δίκιο. Η χρήση του φαγητού διαφέρει στις περιόδους της ζωής μας, κι αν έκανες μαλακίες, αυτό δε σημαίνει πως στα κιλά αυτά θα μείνεις για πάντα.
Και γω σου εύχομαι να τα καταφέρεις!
Thanks confide...
...μπορώ να μιλάω ώρες για δίαιτες!
ολγα κάνε τη ντουκάν και θα με θυμηθεις ;) Εβαλα τζιν που φορούσα στο Λύκειο ;)
ολγα το πιο σημαντικο για να χασεις κιλα ειναι να ξεκινησεις γυμναστηριο και μετα η διαιτα.
αμα δεν τρεχεις ενα 20λεπτο διαδρομο την μερα για αρχη οτι διαιτα και αν κανεις δεν θα πιασει τοπο