γνώμη για το πως να φερθώ-τι να πω
γεια σας,ανοιγω ξανα θεμα για ενα αλλο θεμα που με απασχολει καθως πιστευω οτι το προηγουμενο δε με απασχολει τοσο και αρχιζω να το ξεπερναω σιγα σιγα.θελει κοπο αλλα θα το καταφερω.(μιλαω για το θεμα που ειχα ανοιξει τις προαλλες)
εδω και καιρο μου στελνει ενας γνωστος μου και ενω γνωριζομασταν 2 χρονια τωρα και τα πολυ τυπικα,τωρα δεν ξερω γιατι αλλα συνεχεια μου στελνει και δεν εχουμε και τι να πουμε.μιλαμε για την καθημερινοτητα αλλα βαριεμαι απο ενα σημειο και μετα.νταξει χαβαλε κανουμε κλπ αλλα οκ κατανταει βαρετο να στελνει τοσο συχνα και να λεμε τα ιδια..το κακο του θεματος δεν ειναι αυτο αλλα το γεγονος οτι θελει να βγουμε τετ α τετ για καφε και επειδη εμενα δεν μου αρεσει και δεν εχω ριξει ποτε χυλοπιτα καθως μεχρι τωρα ειχα μονο μια σχεση και δεν εχω αλλες εμπειριες δεν ξερω πως να του φερθω και θα ερθω σε δυσκολη θεση.δεν ειμαι τιποτα σνομπ και τετοια μη με θεωρησετε κατι τετοιο αλλα δε ξερω τι να πω σε εκεινη τη φαση.το θεμα ειναι οτι ψιλοεπιμενει γιατι ο καφες που θα πηγαιναμε ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΔΕΧΤΕΙ με το ζορι λογω παλι δυσκολης θεσης (καθως θεωρησα οκ μπορει και να πηρα εγω λαθος μηνυμα και να μην μου την πεφτει-αν και τωρα ειμαι σιγουρη που περασε καιρος) δεχτηκα λοιπον αλλα προεκυψε δουλεια σε αυτον εκτακτη και το ακυρωσε.φανηκε οτι θελει να βγουμε μην πειτε οτι το ακυρωσε κ με παιζει (καμια σχεση) .εγω ανακουφιστηκα εκεινη την ωρα απειρα και ειπα οκ,παλι καλα..μετα μου ειχε στειλει σορρυ ρε π ακυρωσα τον καφε..και εγω ειχα πει τι σοορυυ ρε σιγα; ολα οκ
απο τοτε απο δω το γυροφερνει απο κει ττο γυροφερνει ολα σε εναν καφε καταληγουν.''θα τον πιουμε εκεινον τον καφε που λεγαμε;;'' κλπ κλπ
εγω σημερα το απεφυγα λεγοντας μια μαλακια οτι εχω υποχρωσεις.ξερω παιδια πρεπει να φερεσαι ομορφα για να σου φερονται ομορφα κι εγω δεν θα ηθελα να μου κανουν το ιδιο αλλα δεν το κανω για κακο πιστεψτε με απλως ειμαι στη δυσκολη θεση του πως θα αντιδρασω πως θα πω οχι κλπ κλπ..ειμαι ντροπαλη κ δεν μπορω να αντεπεξελθω.δεν εχω και πολλες εμπειριες..βεβαια αν μου αρεσε ο τυπος θα ηταν πανευκολο γιατι θα φλερταρα κι εγω αλλα τωρα ντρεπομαι πως θα φερθω; δε θελω να φανω σνομπ ή κατι αλλο.δεν ισχυει τιποτα τετοιο.φοβαμαι μηπως ερθω σε δυσκολη θεση,αυτο μονο.το παιδι δεν μου εχει κανει κατι κακο για να μη θελω να βγω.
αυτα..αν μπορειτε πειτε μια γνωμη.ευγενικα μη με κραξετε!!
και εγω ευγενικα θα σας απαντησω.:p