Καλησπέρα...ή μάλλον καλημέρα σε όλους :)
Ελπίζω να είστε όλοι όλο και καλύτερα.
Λοιπόν,μην σαν αγχώνει ο τίτλος απλά είχα πει θα προσπαθήσω να κανονισω μία συνάντηση στην Θεσσαλονίκη κι όποιος θέλει θα έρθει.
Σας λέω να μην σας αγχώνει γιατί δεν θέλω να γίνει τώρα η συνάντηση.Πάρτε τον χρόνο σας,βάλτε το στο μυαλό σας και σε 2...3....μήνες,μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε.
Επειδή λογικά όλο και κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί τότε και μας το λέει από τώρα ή γιατί σε 2-3 κι όχι σε 10 μέρες,έχω να πω ότι έχει διάφορους λόγους.
Ένας λόγος,είναι να καλοκαιριάσει λιγάκι ώστε να ευχαριστηθούμε μία απλή βολτα στην παραλία αν υπάρχει κανείς που δεν θέλει να πάμε σε καποιο μαγαζί.
ΆΛλος λόγος,είναι αυτοί οι 2-3 μήνες να γίνουν στόχος αλλαγής για πολλούς που φοβούντε ή που νομίζουν ότι είναι μόνοι....
Αλλος λόγος είναι,να μη πιεστεί κανείς και να γίνει σωστή οργάνωση για αυτούς που θέλουν να έρθουν αλλά δεν είναι απο Θεσσαλονίκη (θα σας φιλοξενήσω εγώ όλους :P )...
Όλα στην ώρα τους...
Σας ευχαριστώ πολύ και φέτος (σε μερικούς μήνες)...είτε 2-3 είτε παραπάνω,η συνάντηση θα γίνει κι ας είμαι και μόνος μου :)))
Να είστε όλοι καλά.... :)
https://www.youtube.com/watch?v=qmTrk0Bs9bg