σχεση κ ενα σοβαρο εμποδιο...
γεια σας κ παλι.. θα ηθελα αυτη τη φορα να θηξω ενα σοβαρο θεμα που εχω κ με απασχολει κ θελω την βοηθεια σας...
εδω κ καποιο καιρο εχω μια σχεση... τον αγαπαω με αγαπαει περναμε φανταστικα μαζι ... ομως εχω ενα παρελθον ασχημο... οπως ολοι μας αλλωστε .. αν οχι ολοι.. οι περισσοτεροι... εκανα καποια πραγματα στο παρελθον τα οποια ναι μεν δεν μετανιωσα αλλα αντιθετα ειμαι περιφανη για τον ανθρωπο που με εκαναν σημερα... δεν θελω να αναφερθω στο τι εκανα.. αλλα στο οτι σε προηγουμενες σχεσεις μου οταν μετα απο καποιο καιρο αποκαλυπτα αυτο το παρελθον μου ολοι με αφηναν κ δν εμεναν διπλα μου με τον εξης λογο.. οτι καταπαταω τα πιστευω τους κ οτι πιστευουν πως θα ξανα επιστρεψω αργα ή γρηγορα στο παρελθον αυτο κανωντας παλι αυτα που εκανα παλια.. να σημιωσω πως απο το παρελθον ορκιστικα πως θα απεχω εντελως.. κ απο τοτε εχουν περασει 5 χρονια...
λοιπον ερχομαστε τωρα στη τωρινη μου σχεση.. απο την αρχη του ειπα πως εχω να του πω καποια ασχημα πραγματα για μενα.. εκεινος ομως θεωρεισαι να τα μαθει οταν θα ειναι ετοιμος να με ακουσει.. εως τωρα δεν ξερει τιποτα... τον εχω μαθει σαν ανθρωπο κ ολα τα πιστευω του κ τις αρχες που εχει σαν ανθρωπος.. πιστευω πως μολις του αποκαλυψω τι εγινε παλια θα με αφησει.. αλλα βαθια μεσα μου θελω να πιστευω πως θα με αποδεχτει με το παρελθον αυτο κ θα μεινει κοντα μου κ θα κανει την εξαιρεση... φοβαμαι ομως...
τι να κανω? να του κρυψω αυτο το ενα πραγμα που πιστευω πως θα μας χωρισει ή να πω τα παντα κ οτι γινει??
θα εκτιμουσα αν με βοηθουσατε με τις γνωμες σας...
ευχαριστω πολυ για το χρονο σας...