ψυχικες ασθενειες ειναι ελαφρυντικες η οχι σε δικη για κακουργηματα?γνωριζει κανεις?
Σε δικη οπου η κατηγορια είναι κακούργημα, κι εχει σχεση με παρανομο χρηματικο κερδος, εάν ο κατηγορούμενος η ενας από αυτους προσκομησει στο δικαστηριο χαρτη από νοσοκομειο ότι πασχει από "ψυχικες διαταραχες -ψυχικες ασθενείς-&διαταραχες συμπεριφορας οφειλόμενες σε πολλαπλη -πολυτοξικομανια-χρηση ουσιων κι σε χρηση αυτων " ,γνωρίζετε αν είναι ελαφρυντικο η επυβαριντικο?
η κατηγοριες εχουν να κανουν με παρανομη απολλαβη χρηματων - απατη - οπου εχει γινει επανελλημενα κι για χρονια, επισης υπαρχει η κατηγορια για υποθαλψη εγκληματια - εγκλήματος κι αποκρυψη στοιχειων από τις αρχες.
όπως καταλαμβανετε δεν μπορω να γραψω ακριβως τα θεματα, προτων διοτι εχει βγει στις ειδήσεις το θεμα ,αρα θα υπαρξει πρόβλημα αναγνωρησεις κι δευτερων για τον άλλο λογο που καταλαβενετε ολοι
θα ηθελα λοιπον οποιος εχει γνωσεις από νομικα θεματα κι ιατρικα, η εχει γνωσεις από το δικαιο της χωρας αυτης, η εχει δικα του,προσωπικη εμπειρα σε κατι παρομοιο , οποιος λοιπον είναι στα παραπανο θα ηθελα να τον παρακαλεσω να μου πει την γνωμη του, η υποθεση αφορα έναν πολύ στενομου φιλο-συγγενή, δεν είμαι εγω!!!όχι!!! είναι για αλλονα!!
ευχαρηστω πολύ