ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ;
Τελικα ρε παιδια το να νιωθεις τον εαυτο σου σαν κατι οχι οικειο αλλα σχεδον κατι ξενο οπως επισης και τις λειτουργιες του και αυτο να σου δημιουργει αγχος και φοβια τι ειναι; Στην αρχη νομιζα αποπροσωποποιηση αλλα αρχισα να εχω αμφιβολιες τελευταια. Μπορει να ειναι καθαρο αγχος η μηπως καταθλιψη που να δημιουργουν τετοιο συναισθημα;
ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ;
Quote:
Originally Posted by
Tracy
Ειναι πολυ ασχημο το αισθημα της αποπραγματοποιησης. Και αυτο που ανεφερες για τον φαυλο κυκλο που συνεχως τροφοδοτειται ισως ειναι το πρωτο βημα για να το αντιμετωπισεις, εφοσον μπορεις και το αναγνωριζεις. Ανέφερες οτι εχεις διαγνωστει με καταθλιψη, σε τι φαση βρισκεσαι τωρα; Ο ψυχιατρος σε παρακολουθει τακτικα; Εχεις ξεκινησει ψυχοθεραπεια;
Καλημερα και παλι! Ναι δοξα τω Θεω το αναγνωριζω! Βεβαια αποπραγματοποιηση δεν εχω αλλα και παλι δεν παλευεται αυτο το πραγμα ρε παιδια..Καταθλιψη μου ειχε πει παλαιοτερα οτι ηταν ατυπη. Τωρα δεν μπορω να πω οτι εχω τρελη καταθλιψη. Η οποια καταθλιψη μου τροφοδοτειται απο την αποπροσωποποιηση, διαφορετικα δεν θα ενοιωθα καθολου καταθλιπτικα συναισθηματα. Σε αντιθεση με την betelguese εγω τρομαζω οταν ειμαι μονος μου! Ψυχοθεραπεια δεν εχω κανει ποτε. Τον γιατρο δεν τον ειδα τελευταια. Οπως ειχα προαναφερει, παντοτε με την συνδρομη μικρης φαρμακευτικης βοηθειας το ξεπερνουσα. Να φανταστειτε την τελευταια φορα πριν 1,5 χρονο περιπου το ξεπερασα περνοντας 1 λαντοζ μερα παρα μερα! Τι να πω δεν ξερω.