Originally Posted by
Macgyver
Εθεσα αυτον τον τιτλο , ως αρμοζοντα στην περισταση . Γιατι τετοιες αψιμαχιες , μεταξυ ανθρωπων που ουτε εχουν γνωριστει ποτε τους , δεν γνωριζει ο ενας τον αλλον . Ας βαλω τον εαυτο μου πρωτα . Απειλησα μελη του φορουμ , αναφερομενος στα οπλα που διαθετω , λες κ θα τα χρησιμοποιησω ( ναι ξεφυγα κ εγω , τελευταια φορα ) , κ ομως δεν τολμαω να σκοτωσω καν ενα πουλι . Ειμαι βεβαιος οτι αν συναντιομασταν , θα ειμασταν πιο διαλλακτικοι μεταξυ μας . Πιθανον κ να συμπαθιομασταν . Τι φταιει , η ανωνυμια που μπορει να πει κανεις οτι θελει πισω απο την ανωνυμια του PC του ? τα απωθημενα του , επειδη η ζωη του καθενος δεν οδευει προς το επιθυμητο αποτελεσμα ? ( η αποδοχη οτι η ζωη δεν ειναι δικαιη , μπορει να αποδειχτει μια λυτρωτικη εμπειρια ). Ειλικρινως , δεν ξερω που να αποδωσω αυτην την εχθροτητα που επικρατει ( δεν αναφερομαι σε ολα τα μελη ) , δεδομενου οτι ειναι το πρωτο φορουμ που συμμετεχω . Και ολοι τα βαζουν με την διαχειρηση , λες κ χρειαζομαστε διαιτητη ,για να λυσουμε τις ' διαφορες ' ( ? ) μας . Ποιες διαφορες βρε παιδια , ολοι εχουμε τα προβληματα μας , να προσθεσουμε κ αλλα ?