Ποιά πιστεύετε πως είναι τα ελαττώματα και τα προτερήματα του ζωδίου σας;;;
Οποιος ενδιαφέρεται για χαλαρή συζήτηση περι ανέμων και υδάτων,συμμετέχει!!!!
Printable View
Ποιά πιστεύετε πως είναι τα ελαττώματα και τα προτερήματα του ζωδίου σας;;;
Οποιος ενδιαφέρεται για χαλαρή συζήτηση περι ανέμων και υδάτων,συμμετέχει!!!!
ταυρος με ωροσκοπο καρκινο. οπου καρκινος = προβλημα, οπου ταυρος = κολλημα. συνδιασμος που δε μπλεκεις. τα προτερηματα ας τα πουν αλλοι.
διδυμος με ωροσκοπο ζυγο αερα πατερα ενα πραγμα!!!
Ο ωροσκόπος είναι απλά αυτο που βγαζεις προς τα έξω. Πως σε βλέπουν οι άλλοι δηλαδή, δεν επηρεάζει σε κάτι το ζώδιο.
για μας λαμυα εχετε να πειτε κατι η δεν εχουμε σωτηρια???
Χαχαχαχαχαχα...όντως δεν έχετε σωτηρία!!!!
Πλάκα κάνω. Λοιπόν ξεκινάω. Θετικά: Εξυπνάδα, ζωηράδα, χιούμορ, ομιλητικότητα (να μη γίνω κακιά και πώ φλυαρία). Κάνετε 180 πράγματα μαζι... Μπορει να μιλάς στο κινητό ενώ παράλληλα εισαι στο λαπτοπ σου και ταυτοχρόνως τρως..
Ετοιμολογία, λογικη, με κυμαινόμενες διαθέσεις!!
Αρνητικά: Επιφανειακός, ασταθής, δεν παίρνετε στα σοβαρά σχεδόν τίποτα. Υπάρχει μια πλευρά σας που σας κάνει εχθρικούς στους συναισθηματισμούς,ρομαντι� �μους.....
ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο , πες μου lamya τι σημαινει σε περακαλω.
αιγοκερως και πεφτω ολο σε κοπελες κριους ελεος :/
εγώ είμαι σκορπίνα με ωροσκόπο διδύμους... ο αδερφός μου είναι δίδυμος.. δηλαδή ταιριάζουμε ;
γράψε λάθος παρθένος είναι ο αδερφός μου... :S
Κατ'αρχην ο ωροσκόπος σου σε κάνει να δειχνεις στους άλλους το ακριβώς αντίθετο απο αυτο που είσαι. Φαινεσαι μυστηριώδης, διανοούμενος και κλειστός χαρακτηρας.
Ως προς το ζώδιο σου είσαι πράος, τελειομανής, δίνεις βάση στην εξωτερική εμφάνιση, έχεις καλλιτεχνικές τάσεις. Ισορροπείς και ολοκληρώνεις μόνο μέσω των άλλων (ειτε στον επαγγελματικό είτε στον ερωτικό τομέα). Ρομαντικός, διπλωμάτης. Σου αρέσει η πολυτέλεια και τα ωραία πράγματα,πχ ρούχα,κοσμήματα κλπ.
Τα αρνητικά σου είναι η αναποφασιστικότητα, πολλες φορές οι συγκρισεις που κάνεις, καθως επίσης και η τελειομανία που ανέφερα πριν σαν προτερημα, σε μεγαλο βαθμό μπορει να απαοτελέσει και ελαττωμα..