"Ετσι ειμαι κ δε μπορω ν αλλαξω"
Καλσπερα σε ολους...
Τους τελευταιους 4 περιπου μηνες εχω κανει μια σχεση με ενα παληκαρι με το οποιο τυχαινει να βρισκομαστε κ στιν ιδιο εργασιακο χωρο. Ολα ξεκινησαν καλα, μαθαινα το χαρακτηρα του κ μαθαινε κ αυτος τον δικο μου...Τελευταια ομως αρχισα να ανακαλυπτω οτι ειναι λιγο παραπανω νευρικος απ οσο πιστευω οτι θα μπορουσα ν αντεξω...
Για παραδειγμα, αν καποια φορα τυχαινε κ εκανα κατι κατα λαθος το οποιο μπορει να αποκαλυπτε τη σχεση μας (γιατι δε θελει να μαθευτει στη δουλεια οτι ειμαστε μαζι, εμενα δε μ απασχολει) μου εκανε "παρατηρηση" κ γινοταν λιγο αποτομος.
Αυτη τη στιγμη που σας γραφω εχω μολις γυρισει απο διημερο μαζι του στο οποιο δε μπορω να.πω οτι περασα τοσο καλα οσο θα ηθελα... Ο λογος; ο αποτομος τροπος του Λ., οι εκφρασεις αποστροφγς σε καποια πραγματα που ελεγα κ εκανα, κανοντας με να νοιωθω χαζη... Κ αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να κατεβαζω μουτρα.
Οταν πηγα την κουβεντα προς τα κει σε μια φαση χαλαρωματος στο μπαλκονι, η απαντηση που πηρα ηταν "τα εχω βρει με τον εαυτο μου κ ειμαι αυτος που ειμαι. γιατι ν αλλαξω χαρακτηρα;". "δε σου ζητησε κανεις ν αλλαξεις χαρακτηρα απλα καποια πραγματα τα προσαρμοζεις για να μη χασεισλς καποιους ανθρωπους απο διπλα σου" ηταν η δικη μου απαντηση τονιζοντας οτι ο αποτομος τροπος του με στενοχωρει...
δε ξερω αν ειμαι υπερβολικη αν πρεπει να το αφησω να περασει μπας κ το καταλαβει...παιρνω ενδιαφερον απ τον ανθρωπο αυτο αλλα αυτη η πλευρα του εαυτου του ομολογω πως δε μου αρεσει...ειναι νευρικος ειμαι κ εγω ευαισθητη κ καπου το χανουμε...