Originally Posted by
nthanda
Καταρχήν συγχαρητήρια για το πείσμα σου να συνεχίζεις παρά τα εμπόδια, νομίζω έχεις ήδη διανύσει μεγάλο κομμάτι του βουνού! Δυστυχώς οι κρίσεις πανικού είναι το πιο ύπουλο πράγμα στον κόσμο, έρχονται πάντα όταν (φαινομενικά) δεν έχεις ιδιαίτερο άγχος για κάτι, και πάντα σε κάποιο δημόσιο μέρος όταν περιστοιχιζόμαστε από κόσμο. Εμένα προσωπικά σχεδόν όσες φορές μου έχουν συμβεί, ήταν όταν έτρωγα έξω με φίλους ή συγγενείς σε χαλαρό κλίμα, στο τελευταίο μέρος δηλαδή που περίμενα να συμβούν (αν και τώρα πλέον το έχω πιάσει το νόημα). Αυτό σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει πως θα σταματήσω να τρώω έξω, συνεχίζω να το κάνω και αντί να συγκεντρωθώ σε μια επικείμενη κρίση πανικού, συγκεντρώνομαι στο φαγητό, την κουβέντα, τον κόσμο γύρω μου. Το γυμναστήριο δυστυχώς είναι λίγο βαρετό από αυτή την άποψη, ειδικά ο διάδρομος είναι το πιο μονότονο πράγμα στον κόσμο. Ακούς μουσική ενώ γυμνάζεσαι; Ίσως ένα mp3 player με τα αγαπημένα σου τραγούδια (να είναι και λίγο ανεβαστικά για να πιάνεις και το ρυθμό της άσκησης) να βοηθήσει. Έχεις απολύτο δίκιο όταν λες ότι δεν υπάρχει μια μεγάλη αιτία για το άγχος σου αλλά πολλές μικρές κι ένας χαρακτήρας που βοηθάει, πέρα από αυτό πέρασες και μια πολύ στρεσογόνα φάση, αυτή των πανελληνίων. Ίσως τώρα να αποφορτίζεσαι από όλο αυτό. Σίγουρα στο μέλλον θα μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτό το άγχος και μάλιστα να το τιθασεύεις σε κάτι δημιουργικό! Σου εύχομαι καλή αρχή ότι κι αν προκύψει από τις πανελλήνιες, συνέχισε να το πολεμάς!