ιστορια μου, αμαρτια μου....
Θα σας πω και εγω την ιστορια μου.. Ειμαι 22 χρονων και καποτε πριν 7 χρονια ερωτευτηκα εναν 7 χρονια μεγαλυτερο μου..Αυτός ήταν και είναι φιλος του πρωτου μου ξαδερφου και την μερα που καταλαβα οτι τον ερωτευτηκα αυτος τα εφτιαξε με μια κοπελα. Για μερες εκλεγα τον ηθελα παρα πολυ και ολο αυτο το κρατουσα μεσα μου, ποτε μου δεν ειπα στον ξαδερφο μου οτι μαρεσε ο φιλος του. Απο την στιγμη που τα ειχε με αλλη αποφασισα οτι πρεπει να τον ξεπερασω και να μην του δειξω οτι μαρεσει ετσι και αλλιως και να του το εδειχνα δεν θα γινοταν τιποτα γιατι ημουν η ξαδερφη του κολλητου του. Για 4 χρονια μου ειχε γινει το μεγαλυτερο μου κολημα και αποθημενο. Ομως προσπαθουσα να μην του δειξω τιποτα γιατι ντρεπομουν πολυ και τα ειχε ακομα με την ιδια κοπελα. Ομως αυτος παντα στα 4 χρονια μου εριχνε ματιες με κοιτουσε στα ματια και μου εδειχνει οτι του αρεσω αλλα μεχρι εκει.
Εγω καθε που τον εβλεπα τρελενομουν αλλα προσπαθουσα να ημουν συγκρατιμενη.
Με λιγα λογια, οταν πηγαινα 3η λυκειου υποσχεθηκα στον εαυτο μου να τον ξεχασω και να προχωρισω στην ζωη μου, γιατι δεν ειχα ματια για αλλον. Ωσπου ενα βραδυ μετα απο αυτη την υποσχεση βγηκα για ποτο με μια φιλη μου και ηταν εκει ο ξαδερφος μου εκει (τυχαια) και μου ειπε οτι θελει να μου γνωρισει ενα αγορι που του αρεσα και εγω ειχα περιεγια και ετσι τον γνωρισα εκει...μετα με εκανε φιλη στο fb και μιλουσαμε με τις ωρες για τρεις μηνες....(δεν θα πιστεψετε ποιο αγορι ηταν αυτο....ο μικροτερος αδερφος αυτου που σας ελεγα πιο πανω οτι μαρεσε για πολλα χρονια) εγω καταλαβα οτι αυτος το πηγαινε για σχεση και ετσι αποφασησα να κανω σχεση μαζι του για να κανω τον αδερφο του να ζηλεψει και να καταλαβω αν του αρεσω η οχι........(ημουν χαζη)Με αυτο το παιδι τα φτιαξαμε και περνουσα τελεια μαζι του αρχισε να μαρεσει καθε μερα ολο και πιο πολυ εγω απεφευγα να μ λεει πραγματα για τα αδερφια του και απεφευγα να πηγαινω σπιτι του γτ ειδη αρχιζα να τον ερωτευομαι και να νιωθω απειρες τυψεις.....μεχρι τον 1,5 χρονο που τα ειχαμε που και που σκεφτομουν τον αδερφο του κ εκοβα αντιδρασεις και καταλαβαινα οτι τον ενοχλησε που τα ειχα με τον αδερφο του και ηταν κακος μαζι μου και με κοιτουσε κα8ε φορα εντονα....Στο τελος τον ξεπερασα τελειως και με το αγορι μου τα εχω ακομα και χτες κλεισαμε 4,5 χρονια μαζι και λεμε απο του χρονου να συγκατοικησουμε....αν ολα πανε καλα. Ομως το προβλημα μου τωρα ειναι οτι εδω κ μια εβδομαδα βλεπω που κ που τον αδερφο του παλι στον υπνο μου και μετα τον σκεφτομαι αλλα μεχρι εκει. δεν θελω να ξανα αναψει ολο αυτο που ενιωθα γιαυτον παλι..................το αγορι μου ειναι το καλυτερο παιδι δεν του αξιζε αυτο που του εκανα στην αρχη αλλα.......................... (αυτος τα εχει ακομα με την ιδια κοπελα που σας ειπα στην αρχη) τον αγαπω πια και δεν θελω να μαθει ποτε αυτο το μυστικο.