Θα θελατε να κανετε παρεα με καποια που ντυνεται προκλητικα ?
Μπορει να σας ακουστει χαζη η ερωτηση μου αλλα πραγματικα το εχω απορια. Ειναι αραγε πιο ευκολο να κανεις γυναικειες φιλιες όταν εξωτερικα εισαι (σχετικα) σεμνη και δεν προκαλεις γενικα ?
Και το ρωταω αυτό γιατι ας παρουμε για παράδειγμα εμενα, πριν κανα δυο χρονια που δεν φροντιζα τοσο πολύ αν θα είμαι ωραια, περιποιημενη κ 'σεξυ' μπορουσα να κανω πολύ πιο ευκολα γυναικειες παρεες. Ειχα πολλες φιλες και ημουν κομπλε. Τωρα ομως που ντύνομαι σεξυ και ορισμένες φορες προκλητικα και παιρνω ανταποκριση απτους αντρες βλεπω ότι οι γνωστες μου ας πουμε με κοιτανε κ φερονται περιεργα. Επισης , η προηγουμενη παρεα που ειχα ξεκοψε από μενα γιατι μαλλον φοβόντουσαν μην τους κλεψω τους γκομενους που (δεν) ειχαν ... Αυτή τη στιγμη αν και εχω αρκετους αντρες φιλους, από κοπελες μου εχει μεινει μονο μια καλη φιλη και ως εκει. Δεν είμαι αντικοινωνικη και εχω προσπαθησει να πλησιασω άλλες κοπελες για παρεα αλλα μεχρι τωρα δεν εχει γινει τιποτα και αυτό με χαλαει πολύ...
Νομιζω ότι το να εισαι προκλητικη είναι ένα μειον (όχι πως δεν μπορουν να συνυπαρχουν κ αλλοι λογοι) αλλα αν δεν εχεις ηδη ατομα που είναι χρονια φιλοι σου που θα σε στηριξουν whatever, οι υπολοιπες θα είναι διστακτικες στο να θελουν να σε γνωρισουν , ειδικα αμα είναι ελευθερες.
Από την μια εχω την ανασφαλεια μου για το αν θα αρεσω και από την άλλη είναι και αυτό...
Θελω να διευκρινισω ότι αν και φερομαι προκλητικα ωρες ωρες, είμαι πολύ επιλεκτικη και δυσκολη στο να προχωρήσω με καποιον. Επισης τωρα πια βλεπω πολύ ανταγωνιστικα τις συνομιλικες μου και ειδικα όταν μια είναι πιο ωραια από μενα σκαω απτην ζηλια μου!! Δεν το μπορω άλλο αυτό. Ε και γιατι δεν σταματας να προκαλεις τοσο πολύ θα μου πειτε? Ελα ομως που μου είναι δυσκολο γιατι τοσα χρονια στο σχολειο ημουν παντα παχουλη και ασχημη και κανενας μα κανενας δεν με προσεχε. Να φανταστείτε η πρωτη μου σχεση αρχισε πριν έναν χρονο στα 21 μου.. Το εχω κατι σαν απωθημενο πια και το γεγονος ότι τωρα με προσεχουν λειτουργει σαν βαλσαμο στην ανασφαλεια μου. Δεν ξερω τι να κανω....
Ελπιζω να μην σας κουρασα !