Την βοηθεια σας και την γνωμη σας .......
Γεια σας ειμαι παλιο μελος , γενικα αρχισα να αποφευγω το φορουμ γιατι με εκανε να νιωθω χειροτερα αλλα δεν εχω με ποιον αλλο να μιλησω , θα ηθελα να σας παρακαλεσω να με βοηθησετε και να με συμβουλεψετε το εχω μεγαλη αναγκη . Ας τα παρουμε λιγο απο την αρχη , η παιδικη μου ηλικια ηταν πολυ σκληρα , ειμαι απο τα 12 μονος μου , χωρις φιλους να στυριχτω και με μια αλκοολικη μητερα , στα 14 με ξυλο και απειλες στο σχολειο αναγκαστηκα να αλλαξω δραματικα απο ενα καλο ευγενικο παιδι σε ενα στεναχωρημενο και καταθληπτικο ατομο , καταφερα να ξεφυγω με καποιο τροπο αλλα ποτε μου δεν ειχα καποια ατομα στα οποια να στυριχτω και να μιλησω ευθεως , ειμαι 20 πλεον , σπουδαζω σε μια σχολη , το μελλον ειναι αβεβαιο για ενα παιδι στην ηλικια μου οποτε προπσπαθω να διωρθωσω το τωρα και να το βελτιωσω οσο πιο πολυ μπορω , δεν εχω κανεναν .... δεν κρυβω οτι ειμαι σε καταθλιψη βαρια μορφης αλλα το παλευω μονος μου , εβαλα στοχο να ψαξω για ατομα τα οποια να με καταλαβαινουν ειτε καποια στιγμη να μπορω να τους ονομαζω φιλους μου και οικογενεια μου , δεν εχω χρηματα ουτε κατι σπουδαιο ωστε να αναδειξω τον εαυτο μου ιδιετερα , αυτο μου που λειπει ειναι ενα ατομα απο ολα εκει εξω για να με βοηθησει , αναζητω χρονια καποιο τετειο ατομο αλλα.....η κοινωνια εκει εξω ειναι τοσο σαπια σε ολους τους τομεις....ολοι σχεδον εκει εξω ειναι εγωιστες απλοιστοι και γενικα μαλακες ατομα που θα σε κοροιδεψουν και θα σε μειωσουν για κανενα σοβαρο λογο , στην κυριολεξια , σπανιζουν πλεον τα καλα και φιλοτιμα ατομα , δεν επιβιωνουν , προσπαθω για το καλυτερο για την οικογενεια ( οτι εχει απομεινει απο αυτη ) αλλα το παλευω μονος μου , δεν μπορω να βρω μια δουλεια προς το παρον γιατι δεν εχω μεσο , παρολα αυτα το προσπαθω καθε μερα ρε παιδια.....δεν υπαρχουν πλεον ατομα αξια εκει εξω...απορει κανεις αν οντως υπαρχει μελλον ...τεσπα , γνωρισα μια κοπελα και θελω να το προχωρισω , το εχω αναγκη πλεον και ειμαι ετοιμος να αφωσιωθω σε καποια συγκεκριμενο ατομα και να μοιραστω οτι εχω , το εχω ξαναπροσπαθησει παλιοτερα αλλα οι κοπελες γενικα στις μερες μας ειναι ..... εχω πει σε πολλες κοπελες οχι , ευκολα κανεις διακρινει το ΄΄σκουλικι΄΄ της απλοιστιας σε καποιον και δεν θελω μια φαση , το εχω δοκιμασει και δεν αρκει , δεν θελω να παιξω το παιχνιδι της ψευτικης σχεσης για σεξ και κλαμπ , ειναι ανουσιο ...Αυτη η κοπελα που γνωρισα ανοικει σε μια κατηγορια ατομων με πολυ ασχημη ζωη , ητανε καποια στιγμη σε ιδρυμα και παει λεγοντας , αυτο ομως δεν με προβληματιζει τοσο γιατι απο μια αποψη την καταλαβαινω , εψαχνα καιρο καποιο τετοιο ατομο με δυσκολη παιδικη ηλικια οπως εμενα γιαι νιωθω πως ενταζομαι με ατομα με ιδιες εμπειριες με εμενα . αυτο που με προβληματιζει κυριως ειναι οταν αναφερεται στους πολλους γκομενους που ειχε , γενικα ξερει πολλα ατομα αλλα αυτο που με πληγωσε σημερα ηταν οταν ειπε ''οτι πηγε μεσα στο στρατο με ενα παλιο γκομενο , καναν οτι καναν στις τουαλετες και τους ακουσαν ολοι '' και αυτο με προβληματισε πολυ .... χρειαζομαι ενα ατομο απιστευτα αυτην την στιγμη εχει ωραιο χαρακτηρα αλλα .... οταν αρχισει να μιλαει για τετοια θεματα για ξυλο και για γκομενους ....πληγωνομαι .... ξερει οτι την θελω και ειμαι σε ισια ευθεια για καποια σχεση .... αλλα ακουγοντας τετοια θεματα .... δεν μπορω να το προχωρησω , τι να κανω ? μπορει κανεις να μοιραστει κατι με αυτο το ατομο ? εχω αναγκη απο καποιον διπλα μου αλλα επιλεγοντας ενα τετοιο ατομο ειναι μεγαλο ρισκο πιστευω .Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας προς το θεμα , ξερω οτι μπορει να ακουγεται λιγο χαζο ενω εχετε σοβαρατερα προβληματα και σας καταλαβαινω....αλλα αυτη την στιγμη χρειαζομαι μια γνωμη ρε παιδια αληθεια .....δεν εχω καποιον αλλον.... σας παρακαλω :/