Καλησπερα.Ειμαι 24 χρονων και εχω μια σχεση εδω και 1 μιση χρονο με εναν υπεροχο ανθρωπο.Ξεκινησαμε να συζουμε σχεδον απ'την αρχη.Ο συντροφος μου ειναι χωρισμενος με 2 παιδια και στο σπιτι που μενουμε εμενε και με την πρωην γυναικα του.Το προβλημα μου λοιπον ειναι οτι ανα τακτα διαστηματα βρισκω πραγματα της ακομα μες στο σπιτι.Να σημειωσω οτι εχει χωρισει εδω και 6 χρονια.Συνηθως αυτα που βρισκω ειναι φωτογραφιες και γραμματα,κανα δυο φορες εχω βρει και καλλυντικα της και γενικα διαφορα μικροπραγματα.Πριν απο μενα δεν ειχε συζησει με αλλη.Το θεμα μου λοιπον ειναι οτι νιωθω πως πρεπει να φυγει απο δω μεσα οτιδηποτε δικο της.Δεν χρειαζεται καθε φορα που φτιαχνω ή μαζευω το σπιτι να "πεφτω" πανω της.Τον εχω ρωτησει γιατι υπαρχουν ολα αυτα μες στο σπιτι και μου εχει πει οτι δεν μπηκε ποτε στη διαδικασια να ψαξει αν εχει μεινει τιποτα μες στο σπιτι δικο της και ουτε γνωριζε για τα περισσοτερα απ'αυτα.Επισης μου ειπε οτι αν θελω να πεταω οτι βρισκω δικο της εκτος απ'το αλμπουμ του γαμου και κατι ακομα φωτογραφιες γιατι δεν θελει να νομιζει η κορη του οτι μισει την μητερα της.Πειτε μου σας παρακαλω την γνωμη σας..Σας ευχαριστω εκ των προτερων.