Πολυς λογος γινεται για την αποκλινουσα συμπεριφορα . Τι θεωρειται( σωστο το αι ) ομως αποκλινουσα συμπεριφορα ? το οτι η συμπεριφορα σου διαφερει δραματικα απ των αλλων ? ποιος το οριζει αυτο ? θελω να μην δουλευω ειναι αποκλινουσα ? θελω να μην συμμετεχω στα κοινα , δεν θελω γαμο κ παιδια , θελω να μιλαω μονο με ενα- δυο ατομα μονο , δεν θελω κινητο , δεν θελω υπολογιστη , δεν θελω να συμμετεχω στον καταναλωτισμο ( αν ολοι το καναμε αυτο , θα κατερεε η οικονομια ) , δεν θελω να βγαινω απο το σπιτι μου , δεν δινω πενταρα για το τι συμβαινει στο κοσμο , εκτος αν με αφορα , θελω να κινουμαι με 300χλμ στην Εθνικη με την μοτο μου , θελω ενα σπιτι 3.000 τ.μ . , θελω να περναω 12 ωρες στο η/υ , θελω να διασχισω τον Ατλαντικο με ιστιοφορο μικρο , δεν θελω να ζησω αλλο , βαρεθηκα , αρκετα ειδα , θελω 30 γατες στο σπιτι μεσα , θελω ενα φιλο μονο , δεν θελω συναναστροφες , δεν θελω κανεναν , καλα ειμαι μονος μου , θεωρω παραλογο να υποστηριζεις μια ομαδα ποδοσφαιρου , θελω να καπνιζω 3-4 πακετα τσιγαρα , ας ξερω οτι θα με σκοτωσουν , τρεμω για την υγεια μου , θελω να καυγαδιζω ( λεκτικα ) , θελω ολη μερα να ψαρευω στην αποβαθρα ( 14 ωρες ) , δεν με ενδιαφερει ο πλησιον μου , σκιζομαι για τον πλησιον μου κλπ.κλπ .
Αν παρατηρησετε , με καμμια απο τις ανωτερω συμπεριφορες , δεν βλαπτετε τον πλησιον σας . Υπαρχει μια ρηση ' εκατο ατομα που ζητωκραυγαζουν ενα ψεμα , δεν το κανουν αληθεια '
Μηπως τελικα οτι συμπεριφορα τεινει να επικρατησει ( η εχει επικρατησει ) , την υιοθετουμε ως ' φυσιολογικη ' κ αν δεν συμμορφωνομαστε με τις νορμες η το τι κανουν οι υπολοιποι , αισθανομαστε ' αποκλινοντες ' η στην χειροτερη ' αρρωστοι ' .??? ( κ τρεχουμε στους ψυχολογους )
Ρε παιδια , δεν βλεπω να σας ενδιαφερει το θεμα ( ενας μονολογος ειναι ) να το αντικαταστησω με μια βραβευμενη συνταγη Ισπανικης παεγιας ?